Positiv=D

Idag ska jag hoppa i mina mammajeans istället för Daniels mysbyxor (som egentligen ska ligga i bb-väskan;)).. Ska ner till stan en liten sväng, Daniel ska kolla efter ny innebandyklubba och lite så, så jag tänkte jag skulle följa med och röra lite på mig.. Är jobbigt att röra på sig men det måste ju vara bättre än att ligga i soffan hela dagen, det är bara att kämpa på.. Och som det ser ut nu så får jag ta och åka in till min barnmorska imorrn och då har jag tänkt att åka in lite tidigare och ta en sväng på stan i Motala, har sett en såå fin body som jag bara måste ha hoppas bara den finns i butiken för på nätet hitta jag den inte..
Har fått nån äckelklåda oxå, är det inte bristningarna på magen så är det mina svullna fötter eller händerna, armarna eller benen, måste klia nån stans.. Blir galen och jag kan ju inte låta bli att klia, jo magen är jag ganska duktig att låta bli för den blir så fruktansvärt ful, räcker med hur den redan ser ut..

Dagen D

Ja nu har det slagit över till 29 september, dags att föda nu! Men nej jag tror inte det händer, känns inte som att det är på gång.. Men man kan ju hoppas på att det bara smäller till men sån tur har man väl inte.. Vill ha min bebis NU!! Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en smärtsammare dag imorrn ;)
God natt

1 dag till bf

Uppe med tuppen, nästan iaf.. Visserligen är jag uppe lite titt som tätt på nätterna så ingen tid förvånar mig, men det är jobbigt att jag måste gå upp halv 8 för att det gör för ont i höfterna för att ligga kvar och för att jag måste upp och äta.. Känns lite tungt att jag inte kommer få sova en hel natt på länge länge men det värsta är att jag inte gjort det på ett tag nu, att även fast bebis inte kommit så har jag inte fått sova.. Ska inte sömnproblemen komma med bebisen?? Tydligen inte.. Men det är bara att stå ut.. Nu har jag fått i mig lite att äta iaf så nu ska jag krypa ner i soffan och säkert sova lite=)

Pappa gissa fel

Ledsen pappa men ingen bebis 27/9 8.22, tror tyvärr inte ens att det blir den 27.. Och eftersom jag tyckte det lät så bra med ett septemberbarn så blir det nog i oktober, fast dit är det ju inte långt kvar;) Vi hoppas på att lilla pyret kommit innan veckan är slut iaf:)

I väntans tider

Nope, ingen bebis än.. Var hos barnmorskan i fredags och fick ett datum ifall jag måste sättas i gång, det känns skönt att ha ett datum men förhoppningsvis behöver vi inte vänta till dess.. Det trodde väl inte barnmorskan heller, jag ser helt sprickfärdig ut men man vet ju aldrig..
Pappa han tippade på att bebis skulle komma imorrn, den 27 sep kl.8.22 vi får väl se men jag tror inte det.. Fast det skulle vara himla skönt..
Vi har haft en riktigt slapparhelg den här helgen, kanske inte bästa sättet att få igång det men det är skönt och jag orkar faktiskt inte så mycket.. Och jag tror bebis kommer när den är redo.. Och så är det ju faktiskt ganska mysigt att ligga i soffan och känna dem små rörelserna där inne, vilket det har varit gott om i helgen, fast nu vill vi ju att den kommer ut..


Magen är fruktansvärt ful full med bristningar, som jag dessutom rivit sönder så dem är svullna och såriga.. Så därför får ni en skuggbild=)


19 sep 10 dagar kvar till bf

Vilken härlig dag det är idag, soligt och skönt.. Hade velat tagit en promenad ner till vallokalen men det är för långt (fast det tar egentligen bara 20 min ner), orkar inte.. Hade varit så mysigt om bebis vart här och man fått tagit sig en promenad med vagnen.. Hoppas det fortsätter vara sånna här härliga höstdagar så det blir många promenader för oss.. Stackars Embla får inte röra på sig överdrivet mycket, men det får det bli ändring på sen när matte orkar röra på sig igen ;)
Som sagt 10 dagar kvar till bf men man ska ju inte haka upp sig på datumet och än så länge har jag väl inte gjort det, jag hoppas varje dag på att bebis ska komma.. Det blir nog värre när den 29 väl har kommit, då räknar jag nog dagarna, fast bebis har förhoppningsvis kommit innan.. Magen är alldeles stenhård och spänd, känns som den kan spricka när som helst..
Mamma var här och mös lite igår, sista gången med magen.. Nästa gång vi ses har hon blivit mormor och jag mamma.. Helt otroligt då är jag själv mamma..

700 kr fattigare och totalt misshandlad..

Ja, jag har alltså varit hos tandläkaren.. Tog bort tandsten för första gången i mitt liv, ingen jätterolig erfarenhet man skaffade sig där.. Men som tur är finns det ju bedövning men tusan va ont den gjorde, tre ställen i underkäken och tre stället i överkäken varav en i gommen den var inte skön.. Kan tänka mig hur det känns att spruta läpparna fulla med botox, fick ju riktig ankläpp av det här men även hakan och näsan är bedövad.. Skulle in till apoteket och affären innan jag åkte hem men jag väntar lite med det, blodig och ingen styrsel i nån av ansiktsdelarna..
Riktigt dum tandläkare oxå.. Innan hon tittat på mig och jag bara talat om vad jag hade för problem sa hon: "du borstar fel, jag ska visa dig sen hur man borstar".. Satte en spegel i handen på mig och visade:"Och så räknar du till 12 på varje ställe, förstår du??" Hela tiden pratade hon med en som om man var ett litet barn, men det är tydligen sån hon är.. Hört talas om henne innan..
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt ett tag..

Trööött

Vad ska man göra när ingenting hjälper?? Inte ens värktabletter, eller det hjälpte ju mot ryggvärken men inte höfterna.. Ska jag behöva ligga och vända på mig varje halvtimme, jag blir ju toktrött.. Men det är väl så det ska vara, bara att vänja sig.. Men förhoppningsvis är inte bebisen vaken varje halvtimme och gör så jag har ont.. Gnäll, gnäll, men jag hatar att jag inte får sova mer än 30 minuter i taget.. Försökte till och med sitta och sova inatt men det gick inte heller så bra.. Tur man inte jobbar så man kan lägga sig i soffan när man vill ;)
Nu ringde tandläkaren oxå, ska dit imorrn pga att jag fått infektion i tandköttet.. Hoppas dem kan göra nånting åt det..
I helgen har det varit massa kalasande,i fredags var vi och firade Daniels mormor som fyllde 71 år.. Fick massa god mat och grejer.. Sen på lördagen var vi på kräftskiva, där började vi med smörstekta kantareller på smörgås hur gott som helst.. Sen kom dem egenkokta kräftorna från Vättern fram, mmmm mumsigt.. Till efterrätt fick vi en riktigt god chokladkaka med grädde så på kvällen visste nog dem flesta hur jag känner mig med min stora mage och jag var ännu närmare på att spricka=)

Skam den som ger sig

Jag vann kampen med flugan så nu är den borta!!

Liten överraskning

Jag och Daniel är inte så där jättebra på att överraska varandra så idag tänkte jag att jag skulle göra det.. Det blev ingen speciell överraskning men jag lagade mat och hade den på bordet när han kom hem från gymet.. Flygande jakob gav jag mig på att göra för första gången och gud så gott det blev, det kan man nästan inte misslyckas med jätteenkelt.. Till efterrätt blev det chokladpudding med vaniljsås, var hur länge sen som helst jag åt chokladpudding och nog första gången med vaniljsås men det var gott det med.. Nu får vi se om jag får nån överraskning snart ;)
Händer och fötter börjar svullna allt mer och mer och fingrarna börjar bli lite ömma, det var tur att jag tog av mig ringen i tid annars hade den suttit fast nu.. Imorrn ska vi till bm och se vad hon har att säga, mäta magen och lyssna på det lilla knytet.. Vill att bebis ska komma ut NU!!!
Har en äcklig, elak, envis fluga här inne som bits eller nåt.. Så fort den är på en så sticker det till nästan som en mygga men det blir inget bett..

3 veckor kvar =)

Jag har visst höga förväntningar av mig själv, trodde jag verkligen att jag skulle orka gå på stan några timmar och sen åka hem och städa?? Haha nää jag tvärdäcka i soffan direkt när jag kom hem:) Men lite fick vi städat iaf och jag har en maskin tvätt igång, resten tar vi en annan dag:)
På stan hitta jag en jättefin "spelnalle" som får ligga i vagnen, priset det ska vi inte tala om men det fick det vara värt;) Sen köpte jag ett fint väggord som ska sitta ovanför sängen "Lycka"..
Idag är det 3 veckor kvar till bf, hoppas fortfarande på att den lille vill komma ut tidigare.. Det är stort, tungt och klumpigt nu.. Svårt att sova för att jag får ont i höfterna och på rygg kan jag inte ligga för då trycks allt ihop och jag får svårt att andas.. Det är jobbigt att stå, gå, sitta och ligga.. Nu blev det lite gnäll men det är oxå det första jag har att gnälla på under hela graviditeten, har annars haft en helt underbar graviditet så lite får man väl gnälla såhär på sluttampen?!?





RSS 2.0