Vilka nötter

När jag var på inskrivning hos BM så gjorde hon ett cytologprov, men fick tag i för lite celler för att det skulle gå och se nåt.. Så jag fick en ny kallelse på torsdag som jag ringde och skulle avboka idag.. BM som jag pratade med sa då att man tar inte prov på dom som är gravida efter v.15.. Såg dom inte det i min journal?? Jaja jag slapp iaf göra det, det var ju därför jag ringde..
Sen frågade jag när jag skulle få komma på rul, hade för mig att jag skulle få göra det i v.20 och att jag skulle få en kallelse dit.. Det var tur att jag frågade för annars hade jag inte fått nån tid, dom skickar aldrig ut kallelser till det utan det skulle BM som gjorde förra ul bokat in då.. Höll på att inte få nån tid för det var så fullbokat, men till slut så hittade hon en tid nästa vecka=) Längtar, längtar!!
Nu är jag nästan halvvägs=)

Hehe

Igår gick jag fram och gav Daniel en kram, "va konstigt" sa han då "va konstigt det känns".. Vad är det som känns konstigt? sa jag.. "Magen tog emot, annars brukar brösten ta emot först men nu var det magen"..
Ja magen den växer och växer, riktigt mysigt.. Nu är det svårt att gömma den;)
Längtar till jag får känna den lilla, vet ju inte riktigt om jag gjort det än.. Men jag längtar verkligen till jag får känna på riktigt.. Längtar oxå till nästa ul, borde ju få en kallelse dit snart.. Tror vi skulle dit i v.20 nån gång och det är ju bara 2 veckor kvar =)
Lite dålig bild men.. Från v.17

R.I.P

För några månader sen så pratade vi om att vi skulle åka och hälsa på honom, det var så många år sen. Visst han var gammal men han var ju fortfarande väldigt pigg så vi skulle ta det i vår/sommar. Men nu är det försent. Imorse dog han i sitt hem, 87 år gammal.
Men jag är glad farfar för att du fick vara pigg och frisk, klara dig själv och bo hemma och slippa ligga på sjukhus eller bo på hem. Det måste ju vara den bästa bortgången, att få somna in i sin egen fotölj med tidningen i handen i sitt eget hem..

En blondins dagbok

Hittade den här på en annan blogg, tyckte  den var lite rolig så jag snodde den=)



JANUARI

Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.

FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!

MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.

APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under ett strömavbrott.

MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!

JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!

JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur eftersom taket var nedfält.

AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.

SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.

OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...

NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg. Så jag fick låna ihop till 12 skålar.

DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.


???

Jag vet inte, men det kan vara så att jag kände bebis idag.. Men det kan oxå vara så att jag vill så gärna känna så jag inbillar mig=) Och eftersom jag inte vet hur det känns så kan jag inte veta om det lilla bubblet var bebis eller om det bara var magen.. Men snart så, veckorna går ganska fort så snart borde jag ju känna bebis på riktigt.. *Längtar*

Tiden den går..

Idag är det 4 år sen jag fick höra dem värsta orden jag någonsin fått höra "han har kört ihjäl sig" jag kommer så väl ihåg det.. Även fast hela dagen var som en dimma kan jag nog nästan minnas allt i detalj.. Det var den värsta dagen i mitt liv och det önskar jag att ingen annan får gå igenom.. Jag kommer aldrig glömma vilket stöd alla var för mig, mina vänner och min familj.. Speciellt min bror, efter den dagen kom vi nog varandra väldigt nära.. Han har gjort väldigt mycket för mig och det älskar jag honom för!! MEN, jag skulle inte vilja ändra på det jag har idag.. Min älskade Daniel och vårat barn som växer och gror i magen, min lilla gris Embla, vårat hus och mina vänner.. Ni är bäst!! Och min familj så klart.. Tack alla för att ni finns för mig!!!

April 11, 2010

Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen, känns som att det är dax att sova.. Imorrn borde jag ta hela dagen till att plugga, har prov på måndag, men hur roligt är det att plugga till prov liksom??!! Men det måste ju göras, måste verkligen bli godkänd den här terminen annars finns risken att jag inte fortsätter efter mammaledigheten och jag både vill och behöver en utbildning.. Så imorrn är det bäst att jag skärper mig!! Ska även hämta vagnen på måndag, sak bli roligt.. Kommer väl hinna köra sönder den innan bebis kommer ;) Idag har vi varit hos Sara och Rikard och premiärgrillat, mums så gott det var!! Sen fastna vi vid matbordet, satt där hela kvällen och bara prata massa goja, jättetrevligt.. Stackars Sara blev inte av med oss förrns efter 24 och hon ska upp och jobba imorrn bitti.. Nu börjar ögonlocken slokna men jag ska väl bjuda på en ny bild på magen som bara växer oxh växer ;) V.16

RSS 2.0