Juldagen..

Så var julafton gjord oxå, en mycket trevlig och mysig dag.. Började med att Daniels släkt börja droppa in vid 11, fixade "lilla julbordet" till lunch.. Åt och hade det trevligt.. Sen blev det fika och Kalle Anka och massa godis=) som det ska vara på julen.. Sen kom tomten, som var Daniel som passa på efter han vart tomte åt några barn.. Massa paket blev det och jättenöjd är jag med alla presenter.. Den jag blev mest glad över är laptopen jag fick av älsklingen, en vit fin 10"..  Men allt annat jag fick var oxå bra.. Vin, halsband, förkläde, ljuslyktor, presentkort, pengar, blommor och säkert nåt mer.. Strax efter vi var klara med paketöppning så tog vi fram "stora julbordet", massa gott fanns det där.. Vid klockan 21 åkte dom sista hem, då var jag trött och sjönk ihop i soffan en stund innan jag gick och la mig.. Blev ganska tidigt i säng eftersom jag skulle upp och jobba klockan 7 idag..
Nu ligger jag i soffan och tittar på Astrid Lindgrens jul, Emil har fått en "varulv" i varggropen=) dom är bra dom sagorna dom.. Funderar på om man ska öppna en flaska vin, men jag vet inte..
God fortsättning!!

Julaftons morgon

God Jul på er allihopa!! Hoppas ni får en trevlig  och mysig julafton.. Och Anna och Ante, hoppas ni slipper spendera julafton på BB ;)




lördag..

Idag har vi haft kalas här hemma, trippelkalas=) Daniel fyller 27år den 7:de, hans bror 24år den 16:de och jag 25år den 17:de och så har vi ju min bror som fyller 22 år den 13:de men vi tar ett nytt trippelkalas och firar oss nästa helg hemma hos mormor och morfar=) Idag var det Daniels släkt och min pappa, hans fru och min syster som kom och fira.. Massa smörgåstårta blev det och kladdkaka och massa annat till efterrätt så magen är rätt tjock nu..
Mycket fina presenter blev det.. Vinflaskor, presentkort, glas + karaff, trisslotter, pengar, en mycket fin shoppingpåse med en mops på mm.. Jättenöjda är vi.. När släkten hade åkt kom Sara och Rickard så det var bara att äta lite till;) Av dom fick jag en jättemysig filt, helt underbar är den..
Nu har jag även fått veta att jag ska börja plugga så på tisdag ska jag till skolan och få lite information=) och den 14 januari startar det.. Ska plugga till undersköterska på distans.. Just nu känns det jättekul, hoppas det fortsätter vara så under hela utbildningen.. Ja såklart finns det ju dom dagar som kommer vara jättetråkiga, men överlag så hoppas jag att det kommer vara kul..
Nu ska jag nog gosa in mig i mina gosiga filt=)
Sa ju oxå att jag skulle lägga ut bilder från tjejkvällen men jag orkar inte, lägger dom på facebook istället, misstänker att nästan alla som läser är mina vänner=)
Nu kom ju även en del av våran nya tapet med, men resten får ni komma ner och se;)

2 dec

Ja julen närmar sig med stormsteg, mysigt tycker jag.. Idag när jag klev upp var det helt vitt ute, inte av snö men frost, och det är det fortfarande.. Kallt som attan så snön kanske kommer snart.. När jag var yngre önskade jag mig snö på min födelsedag för var det ingen snö så var det ingen riktig födelsedag, men det struntar jag ju i nu.. Men på julafton vill jag ha..

Ja, vad har hänt sen sist då?? I helgen hade jag en toppenhelg uppe i Södertälje, Nykvarn och Nyköping.. Åkte först till Anna och syssling Andreas i Nykvarn, Tessan och lilla Nicky kom dit och fika oxå.. Det var väldigt underhållande, vet inte om det var ungarna eller Tessan som underhöll oss mest.. Tessan gav oss iaf ett väldigt gott skratt;)

På lördagen åkte jag med lillebror, mormor och morfar till mamma i Nyköping och åt kroppkakor, mycket gott.. Åkte tillbaka till Södertälje och gjorde mig i ordning sen hem till Marie för lite förfest, tack Marie för att vi fick vara hos dig!! Jättekul hade vi med singstar och dans;) Utgång vart det oxå, kanske inte det roligaste stället men det blev bra iaf..
Målarn är här och tapetserar nu, kanonbra blir det.. Vardagsrummet är klart, "stora hallen" nästan klar, saknas lite tapet dit, och sovrummet gör han nog klart idag.. Jag är såå nöjd med våra tapetval, eller än så länge är det bara mina val som är uppe.. Det ska bli så kul att se vad Daniel tycker om fondväggen i v-rummet, för han trodde inte alls på den men han lita på mig så det ska bli kul och se vad han säger.. Jag är iaf supernöjd.. Vet inte om jag ska lägga ut bilder eller om jag ska locka med det så ni som är nyfikna kommer ner och tittar;)
Ska iaf lägga ut lite bilder på tjejkvällen..

RSS 2.0