Pablo Fransisco..

Söndagskvällen blev mycket lyckad.. Åkte och plocka upp Sara och Rickard och sen vidare till Linköping för att se Pablo Fransisco.. Det började med en svensk komiker som var så där, lite skratta man iaf.. Sen var det tre av Pablos vänner som var innan han kom ut.. Och vad jag skratta.. Jag hade inte tänkt att åka med först, hade inte sett så mycket av honom och så trodde jag att det skulle vara lite svårt att hänga med i engelskan när dom pratar så fort men det var inga problem.. Ångrar verkligen inte att jag följde med..
Nu är jag sugen att boka biljetter till Magnus Betnér som kommer i december och jag tror Sara är på oxå, han är ju såååå bra!!

Annars då händer det inte så mycket, inte så mycket jobb heller.. Segt är det att bara gå hemma och inte ha nåt att göra.. Men nästa helg ska vi antagligen till Lager 157 och shoppa lite, det är kul och det behövs;)

Pablo Fransisco

Lyckad kräftskiva

Grymt kul hade vi i fredags.. En väldigt trevlig överraskning fick vi oxå.. Anna och Ante, som inte skulle komma eftersom Anna opererat blindtarmen mitt i graviditeten, ringde helt plötsligt på dörren.. Jättekul, suttit och åkt ca 2 timmar för att komma ner och hälsa på..
Dom flesta verkar haft kul och var nöjda.. Och jag är nöjd över att det inte är allt för stökigt här hemma, har plockat lite men har inte orkat ta allt..
Största delen av dagen igår tillbringade jag i soffan med mitt OC, bästa serien.. Ja några timmar vid datan blev det oxå för att lägga ut bilderna på fejset.. Daniel gick på kräftskiva men jag var trött och hade ingen lust.. Mådde ganska bra iaf var mest trött och seg..

Ikväll ska vi till Linköping och se Pablo Francisco, ska bli kul..


Skål!!

Kräftskiva!!

Ikväll är det kräftskiva som gäller.. Känns som jag nästan varit som ett litet barn på julafton nu på morgonen, vaknat flera gånger och tittat vad kloockan var.. Vid 9 gav jag upp och gick upp.. Annars har jag bara sovit dåligt, jag vet inte..
Har iaf laddat upp med bra musik, god mat, cider, gott humör och min berömda Baja päron så kvällen blir nog lyckad=)

Nu finns det bara lite kvar att göra innan kl.18..

  • Plocka undan det sista och dammsuga
  • Handla (igen för tredje ggn sen igår)
  • Göra sallad
  • Duscha
  • Klä på mig
  • Fixa hår och Smink
  • Lämna Embla i Motala hos Daniels mormor och morfar
Men det ska jag väl hinna på 8 timmar?? Borde jag göra iaf.. Har jag tur så kommer Daniel hem i tid så han kan åka till Motala med Embla..



Våra kräftor vi själva har fiskat äts upp ikväll

......

Fick åka ner till jobbet idag när Emma ringde och sa att hon skulle bli ensam till kvällen, klantigt av dom att inte sätta in nån.. Det gör inte mig nåt iofs men lite jobbigt är det när man inte är förberedd, bara slänga på sig jacka och skor och åka.. Men det är skönare än att bli väckt på morgonen och fara iväg..
En tanke slog mig när jag var där.. När jag tänker tillbaka några år, eller några och några ca 6-7 år, så kunde jag inte se mig själv som vårdbiträde på ett äldreboende.. Jag tyckte faktiskt att det var lite äckligt med gamla människor och det var lite otäckt att gå in på ett äldreboendemen nu trivs jag toppen med mina gamlingar=)

Det blev alltså inte så mycket gjort idag som jag hade velat.. Plockade lite och Daniel satte ihop bordet.. Det blev en längre att-göra-lista imorrn istället och då var tanken oxå att jag skulle träna, får väl se hur det blir med det.. Ska försöka iaf..

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner under mitt sköna duntäcke..

God natt

Seg dag..

Borde egentligen städa och fixa här hemma.. Men jag har ingen lust, är ju iofs inte speciellt stökigt men det är ju kräftskiva på fredag så då vill jag ju ha det snyggt.. Det blir väl som vanligt att jag panikstädar i sista stund, men men..
Idag ska vi sätta ihop våra nya utemöbler som vi köpte för ett tag sen, så vi kan sitta på altanen och mysa på fredag..
Och pajer ska det göras oxå, vet inte om jag ska göra en eller två.. Snälla Cajsa skulle ju göra en oxå så det kanske räcker med att jag gör en, vi får se..
Tänkte jag skulle gå och leka lite med sminket och se om jag kan få till nåt snyggt kanske, det är ju i alla fall roligare än att städa=)

70-årskalas och jobb..

Det är vad helgen har bestått av.. Fullt upp alltså.. Men kalas är ju alltid roligt att gå på, speciellt när man får god mat och tårta;).. Det var Daniels mormor som fyllde år och dom hade lagat så god mat och efter det så var det självklart efterrätt, glass och päronhalvor.. Sen kom det fram godis och massa annat onyttigt och där trodde jag ju att det var slut, men icke.. Det skulle ju fram en tårta oxå, mycket god.. Sen var det ju bara att åka hem och sova eftersom jag skulle upp och jobba igen på söndagen..

Jag tycker inte om att vara ensam på nätterna nu när vi bor i hus, vet inte om jag någonsin kommer lära mig det.. Somna vid halv tolv igår kanske och klockan tolv vaknar jag av att Embla står och glor mot dörrn och tokskäller, livrädd.. Men jag tar mig upp och kollar om det var nåt, vilket det inte var, men det tog mig en timme att somna om igen.. Som tur är så börjar jag inte jobba förrns kl.12 idag..

Efter jobbet blir det ett träningspass efter helgens onyttigheter=)

Dålig uppdatering..

Jag har visst varit väldigt dålig på att skriva, ska försöka bättra mig.. Fast det har väl inte funnits så mycket att skriva om egentligen..

I torsdags åkte vi hem till mamma i Nyköping och där var bara mamma och hundarna hemma, skönt att få ha mamma för sig själv lite.. Stina, mammas yngsta dvärgshnauzer, är inte snäll mot Embla hon bara morrar och skäller på henne så fort hon rör sig men Embla är rätt dum som inte säger i från, ta ingen skit Embla!!!

På fredan åkte vi vidare till Södertälje och hälsade på mormor och morfar, alltid lika mysigt att komma hem till dom.. Efter lite mat och fika så åkte jag, Daniel, lillebror, hans flickvän Johanna och våran kusin Erik upp till Heron City och bowlade lite, det var kul.. Vi släppte av Jesper och Johanna och åkte hem till Erik, där vi skulle sova..

På lördagen åkte vi hem till Natalie som har Emblas syster och hälsa på henne och alla hennes hundar.. Just nu har hon 3 mopsar och en olde english bulldogge hemma.. Och embla hon var som vanligt sprang och gömde sig bakom mina ben, sa inte ifrån.. Hon sprang till och med ifrån Kitty som är 4 månader, inte ens henne kunde hon leka med..
Birgitta, bulldoggen, är ju bara för söt.. Jättemysig, hon hoppa upp på en och kramades.. Vi blev lite sugna på en sån oxå och just nu har hennes uppfödare valpar, liite farligt.. Men jag tror inte att det blir nån..
Sen tog vi en tur till Nykvarn och hälsade på Tessan som fyllde 25 och lilla Nicky hade blivit så stor och söt.. Deras hund Loke stängde dom in först, men sen släppte dom ut honom och oj va kär han blev i Embla och värre blev det väl när han inte fick komma fram.. Det var väl droppen för Embla för hon sa verkligen ifrån.. Stolt matte=)
Efter lite fika där så åkte vi hem till pappa och åt mat och hade det trevligt.. Han hade fixat hem färg åt oss som vi hämta så nu ska här börja målas. Övervåningen, trappen och hallen blir det först.. Sen hade vi bara 2 timmar resa hem, men det gick ganska fort..

Mer då?? Njae det har inte hänt så mycket mer, vart hemma, tränat och fixat lite här hemma.. Nåt jobb har det inte blivit.. Men i helgen har jag fått lite jobb, det är typiskt när man ska på 70 års-kalas.. Men det gör inte så mycket, får jag vara chaufför=)


Vovvarna


Bowlar







Störtsköna Birgitta åsså Maud å Kerstin


Embla å lilla Kitty kulspruta


Lilla Nicky och 25-åringen


RSS 2.0