Tisdag..

Här hemma fixas och donas det för fullt.. Om ca en vecka kommer målarn och ska tapetsera i sovrum, vardagsrum och "stora" hallen.. Längtar, kommer bli så fint.. Så innan han kan göra det måste vi ta bort gammal tapet, slipa, spackla och så ska vi målat taket innan oxå, iaf i hallen.. Jag har målat "lilla" hallen och i trappen, inte trappan men den ska oxå målas så småning om. Och så håller jag ju på och målar där uppe men väntar på att Rickard ska komma och ta bort elementet så jag kan bli klar där nån gång..
Tog en promenad förut med Embla och då mötte vi en svart liten mops, men dom bodde visst i Motala.. Jättesöt va hon.. Ibland funderar jag på att skaffa en kompis till Embla, men det finns ju både för- och nackdelar med det så jag kan inte bestämma mig och Daniel vill ju ha en större hund isf men det vill inte jag.. Eller ja jag hade gärna velat ha en stor hund som en Rottis eller Grand Danois men det ska ju vara praktiskt oxå, vill ju inte behöva köpa ny bil bara för man köper en hund.. Så det blir nog ingen=)
Idag ska det färgas hår oxå, man kan ju inte se ut hur som helst när man ska åka upp och träffa tjejerna=) Det ska bli kul, tjejkväll i Södertälje.. Det var länge sen jag träffade allihopa..
Embla kikar upp under skrivbordet

Lite pics

Nya vita dörrar



Fina handtagen



Övervåningen.. Från aprikos till vitt..



Tyvärr fick jag aldrig nån innanbild på dom fula bruna dörrarna.. Men nu är det ljust och fint.. Har beställt tapeter oxå som snart (hoppas jag) kommer upp.. Men det får ni se hur sen hur det ser ut när det är klart..










Som ett nytt hus..

Fyra vita dörrar av 6 är bytta, nu väntar vi på två till.. Men redan nu ser det ut som ett annat hus, jättefint är det.. När det var gjort började vi riva tapet oxå, så nu måste vi hitta en tapet att sätta upp.. Men jag tror jag har bestämt mig för en, måste fundera lite till innan vi beställer den.. Har beställt tapet till sovrum och vardagsrum idag, eller sagt till att vi ville ha dom så skulle målarn ringa imorrn.. Hoppas bara att den till vardagsrummet finns kvar, för den hade egentligen utgått men vi ska ha så lite eftersom det bara ska vara en fondvägg så vi hoppas att den finns kvar..
Det är så skönt nu när det börjar bli som vi vill ha det, vårt eget.. Ska bara sätta kameran på laddning så ska jag ta lite bilder och lägga ut sen=)

RSS 2.0