Vilken helg

I torsdags åkte vi hem till mamma i Nyköping.. På vägen upp i bilen fick Daniel känna sin första spark, mysigt.. Skönt att komma hem till mamma och bli lite bortskämd, så är det alltid när man kommer dit..
På fredagen åkte vi ganska tidigt från mamma för att gå på farfars begravning, inte så kul, men det var ganska roligt att träffa släktingar jag inte träffat på flera flera år.. Skulle ta i hand och hälsa på en som stod där men han ger mig en kram och säger "det var inte igår", jag hade inte en aning om vem det var men kom på en liten stund senare att det måste ju va min kusin.. Vilken koll man har, fast å andra sidan så var det 9 år sen jag träffade honom så det var väl inte så lustigt egentligen.. Efter begravningen åkte vi till mormor och morfar och åt mat och fika, alltid lika trevligt.. Passade på att träffade ett par kompisar, som oxå ska ha barn fast inte förrns i början av nästa år, nån timma innan vi åkte ut till pappa i Nykvarn.. Så roligt att vara gravid samtidigt som en kompis, synd bara att vi bor så långt från varandra..
Hela fina Familjen Nilsson
Och så var det dop på lördagen, lilla Jenna skulle döpas, och vilken överraskning vi fick.. Det blev bröllop oxå, såå himla roligt det är ju inte varje dag man får gå på bröllop och nu får vi gå på två under samma år.. Nästa ska jag dessutom vara tärna på, ska bli riktigt kul.. Men jag vet inte riktigt var jag ska få tag på en klänning, svårt att hitta fina mammaklänningar plus att jag vet ju inte hur stor jag kommer vara i augusti.. Ni får gärna tipsa om vart jag kan hitta nån!!

Nytt

Vill ha en nyare finare blogg.. Någon som vill hjälpa mig med det???

Skittand

Fick en tid hos tandläkarn idag, mindre kul.. Hade ett sort hål i tanden som det dessutom var inflammation i, så hon borra upp och satte en provisorisk lagning som ska sitta i till i höst och förhoppningsvis så har inflammationen läkt och tanden går och laga.. Annars blir det till att rotfylla för 3000-4000 eller att dra ut den.. Jag vet inte vilket som är värst, att lägga så mycket pengar på en tand eller att ha en glögg.. Det är ju inte så kul att ha en stor glögg men det är tanden näst längst bak så det skulle ju kanske gå att leva med.. Men jag tror nog det blir en rotfyllning i så fall.. Men förhoppningsvis behöver jag ju inte välja utan får tanden lagad.. Nu känns det iaf som att bedövningen börjar släppa, skönt.. Bara jag inte får massa ont nu.. Och vad det kostar har jag ingen aning om, det gick inte att betala där så dom skulle skicka en räkning.. Blir en rolig överraskning.. Men jag har tydligen 600 kr sparade från försäkringskassan så lite billigare blir det ju=)
Nu ska jag nog sätta mig och plugga en stund, sista inlämningsdag imorrn men nu har jag inte mycket kvar =)

Tandvärk

Fick tandvärk på jobbet idag och när jag kom hem så hittade jag ett hål i ena tanden.. Kul.. Så det blir till att gå upp skapligt imorrn och ringa tandläkarn och hoppas jag kan få en tid redan imorrn för jag hatar verkligen att ha tandvärk.. Nervös blir jag oxå, skäms lite för att säga det här, men jag har inte vart hos tandläkarn sen det var gratis och man får väl börja betala det året man fyller 18 va?? Och eftersom tiden går så väldans fort så är det ju några år sen jag var där, jobbigt..
Samma dag jag hittar ett hål så går Daniels ps3 sönder, typiskt.. Blir en billig månad det här=)

V.22

Japp v.22 går vi in i idag, känns bra att tiden går hyfsat fort iaf.. Och jag kände första riktiga sparken för en liten stund sen.. Det är första gången jag säkert kan säga att jag känt den lille, vilken härlig känsla det var.. Sprang ut till Daniel i garaget i hopp om att han skulle få känna oxå, men självklart sluta pyret sparka då.. Men nu fortsätter det förhoppningsvis med mycket sparkar =)

Magen v.21

Fan fan fan

Hur klantig kan man vara???? Hade gjort ett bra arbete, vad jag tyckte det dög säkert inte åt läraren, men jag hade gjort hälften av arbetet klart iaf och det kändes bra.. Sparat som Studiearbete 5 och där låg det så fint.. Hade fått lite kompletteringar som jag skulle göra på två andra arbeten så jag skrev in lite i datan, spara som Studiearbete 5 "Vill du ersätta den som redan finns"? ja klart jag vill, jag har ju lagt dit mer.. Bara det att när jag trycker okej kommer jag på att det inte alls ska sparas som Studiearbete 5, shit allt borta.. Men det är lugnt, jag har det dokumentet uppe så det försvann inte.. Det gick inte att ersätta när jag hade det uppe, trodde jag.. Klicka ner mina dokument som jag hade uppe och skulle sen ta upp Studiearbete 5 igen, men nej det fanns inget kvar var bara mina kompletteringar som låg där.. FFAAAAAAAANNN!!!!!!!!!!
Får försöka göra om allt imorrn, fast det kommer nog inte kännas lika bra.. Men som sagt det spelar ingen roll vad man gör, läraren är inte nöjd ändå.. "Gör om, gör rätt" fast man har gjort rätt.. Dumfan!!! Den här dagen slutade verkligen inge bra för mig, så nu ska jag snart släcka ner och hoppas på en bättre dag imorrn..

Rul

Ultraljudet i torsdags gick kanonbra, allt såg bra ut och den sprattla på.. Daniel tror han såg en liten pojke men det är nog bara önsketänkande, tror inte han skulle kunna se det helt själv=)
Lite bilder från v.20 lägger jag in och en bild på hur skönt man kan ha det om man är mops;)

Halvvägs

Igår gick vi in i v.20, vart tog dagarna vägen?? Inte för att det gör mig nåt att det har gått så fort för om resten av tiden går lika fort så har jag snart min plutt här=) Samtidigt som jag vill att tiden ska gå fort så vill jag ju inte att sommarn bara rusar förbi.. Men antingen så kommer det bli så, jag fortsätter må toppen och sommarn är över på ett kick eller så kommer det bli jättetungt och jobbigt och sommarn blir lång, varm och seg.. En sån sommar som man hade velat haft om man inte gick och väntade på en plutt..
Nu har jag varit sådär dålig på att ta kort på magen igen, ja jag är inte bara dålig på att lägga ut bilder, jag är dålig på att ta dem oxå, vilket jag säkert kommer ångra sen.. Men jag ska försöka komma ihåg att ta en bild imorrn..
Imorrn ska vi på rutinultraljud oxå, ska bli såå spännande.. Börjar bli lite nervös faktiskt.. Jag har inte vart speciellt orolig under graviditeten men innan varje ul så blir jag nervös och lite orolig.. Men det ska väl se bra ut den här gången oxå, får vi hoppas.. Kommer med en update efteråt..
Nu har vi äntligen fått ut den där stora, fula tråkiga pannan vi hållt på och eldat i i vintras.. Visserligen så har den stått i ett rum där ingen sett den men jag hatar den ändå, såå skönt att slippa den.. Nu har vi fått bergvärme installerat men tyvärr, med det en jätteful gräsmatta.. Tur man inte har barn som ska springa runt där och leka nu, lite lerigt är det nu.. Men det ska vi ta och fixa till så det blir fint igen=)
Nee nu ska jag nog ta och sova så det blir torsdag=) God natt på er!!

Sköööönt

Fick ig första gången jag gjorde medicin-provet men förra veckan var jag ju och gjorde om det och fick g+, känns så skönt att ha det ur världen nu.. Nu är det bara uppgifterna jag har att koncentrera mig på.. Om läraren bara kunde inse att man inte behöver göra saker och ting svårare än det är så skulle det nog gå mycket bättre men nu är hon väl nån slags perfektionist och tycker att allt ska vara perfekt från början.. Om man bara satsar på att bli godkänd så borde det räcka för henne, det är ju upp till mig.. Men hon verkar tycka att alla ska upp på mvg-nivå och det stör mig och många andra vet jag.. Men men det är bara att göra så gott man kan=)

Fredag, lördag, söndag

Fredagen börjades med storstäd, tråkig uppgift men skönt när det är klart.. På kvällen bjöd vi Sara och Rikard på plankstek, mmm så gott.. Vi hade planerat att gå ner till brasan men för det första så var det ju sånt typiskt valborgsväder så det ville vi inte gå ut i och för det andra så hade vi ingen lust över huvudtaget, så vi stannade inne och tittade på film istället och åt massa gottis.. Mycket trevlig kväll..
På lördagen fick vi besök från Nykvarn, Anna, Ante, Nova och Jenna, det var kul  det.. Blir ju inte allt för ofta man träffar dom där uppe så det var ju kul att dom ville ta en liten dagstur.. Vi fika, åt god mat och prata massa strunt och snusa bebis oxå såklart;) Man längtar ju inte mindre nu direkt när man fick gosa lite med Jenna, sötnosen..
Just nu längtar jag till ultraljudet på torsdag, undrar om vi får lyssna på hjärtljudet då oxå eller om dem gör det senare kanske.. Men spännande ska det bli..
Ja och idag spenderade jag mina första timmar av dagen på jobbet, slöpass 11-16.. Sen hem, duscha och iväg till Motala på bio.. Iron man 2 blev det, en bra film men fick en period där jag hade väldigt svårt för att hålla mig vaken men det var bara att plocka fram godiset igen så löste det sig ;) Sämsta biosalongen finns i Motala, ingen drickahållare, inget nackstöd och rätt som det är så försvinner ljudet.. Men filmen gick bara i dem mindre salongerna i Linköping så då kan man lika gärna åka till Motala, blir billigare oxå..
Imorrn ska jag till skolan och plugga, kul=) Men nu har jag bara en kurs kvar den här terminen så den ska jag se till att bli klar med snart.. Etiken blev jag godkänd i och det nöjer jag mig med, kan göra ett prov i veckan för vg/mvg men jag känner att jag måste satsa på att bli godkänd i medicinsk grundkurs oxå nu..
Jag tror jag kan ha känt bebis när vi var på bion, jag fick som små "puffar" strax under naveln och nu kände jag det nog igen.. Det känns nästan som att pulsen i magen slår ett jättehårt slag, det borde ju vara bebis!?!
Nä nu tänker jag lämna den helgen bakom mig.. God natt på er!!

RSS 2.0