Måndag..

Sitter och väntar på mamma som ska komma och hälsa på men hon är nog den segaste människan i världen tror jag, hon tar alltid sån tid på sig att komma iväg men nu ska dem väl snart vara här..
Kul att det ska vara mulet hela veckan oxå.. Aldrig kan man vara nöjd, förra veckan var det alldeles för varmt och den här veckan klagar man på att det ska vara mulet.. Det borde jag ju tycka vara skönt, visst det behöver ju inte vara lika varmt som förra veckan men det får ju gärna vara sol känns ju lite roligare att åka till stranden då.. Vi får väl se vad vi hittar på i veckan då..
Imorrn går vi in i v.31, tiden går framåt iaf.. Det känns som att det är väldigt kort tid kvar, saker ska hinnas fixas och det ska ordnas men det tror jag vi hinner för samtidigt känns det som att det är väldigt lång tid kvar och jag vill att tiden ska gå fortare.. Men snart är vi nog där, ligger med smärta på BB och så har vi våran lilla plutt här..

V.30

Nu är det 10 veckor kvar till bf, tiden går fortfarande så himla fort och det får den gärna fortsätta göra.. Det sparkas och sprattlas för fullt där inne, mysigt.. Det känns att det börjar närma sig, jag börjar känna mig stor och pluffsig trots att jag bara har gått upp 7 kg.. Havandeskapsblankett är utskriven, ska fyllas i och skickas in men vi får se sen hur mycket jag orkar jobba.. Kanske inte tar ut nån havandeskapspenning men det är lika bra att söka ifall att, jag tror det lutar mer åt att jag tar ut än inte.. Det kan nog bli tungt att jobba dag, med tunga lyft och duschar och massa annat..

Min vanliga tur

Vilken helg.. Det börjar med att Daniel går ned med en kompis och kör lite freesbee-golf på ett fält så jag tog med mig Embla och åkte ner dit så hon fick springa av sig lite.. Men vi hann inte vara där så jättelänge, för det brände till satan på min tå och vad satt inte där om en geting.. Lika bra att åka hem och lämna Embla och sen ner till vårdcentralen, har ju alltid väntat nästan ett dygn förut med att gå ner men av erfarenhet så vet jag nu att det är lika bra att gå på en gång.. Det brukar vara så att en läkare tittar på mig där jag blivit stungen och skriver sen ut penicillin.. Men nu svullnade foten upp på en gång så läkaren skrev ut kortisontabletter som jag skulle ta 12 st av när jag kom hem, men han skrev även ut penicillin som jag kunde hämta idag om jag inte tyckte att kortisonet hjälpte.. Men foten har inte svullnat och den gör inte ont så jag tyckte inte jag behövde penicillinet.. Men idag var vi ju i Gränna och gick runt några timmar och när vi kom hem så åkte vi och bada och när vi kom tillbaka därifrån så svullna foten upp :s så typiskt när det är lördag kväll, finns inget apotek öppet varken nu eller imorrn.. Men vi får se hur det är på måndag, ska inte anstränga foten så mycket imorrn, kan ju vara därför den svullna upp så mycket nu.. Hoppas på det bästa för jag vill gärna slippa penicillinet..

Men annars har början på helgen varit toppen, fam. Nilsson kom hit igår eftermiddag.. Satt och prata massa strunt och grilla.. Sen idag åkte vi som sagt till Gränna, det var mysigt att gå runt lite där och kika.. Alltid kul att se nåt nytt=) Så när jag bloggat klart ska jag nog lägga mig i soffan med en polkagris ;)

Imorrn ska jag nog spendera största tiden av dagen på stranden, får passa på för nästa vecka jobbar jag 5 nätter så då orkar jag nog inte så mycket mer..


Embla är på väg i och ska bada i Gränna, det tyckte hon va skönt

Längtar efter våran bebis!!

Visst är sommaren härlig och jag vill absolut inte att den tar slut än.. Men idag känner jag, kanske för att det är lite halvkasst väder, att det gör inget om tiden går lite snabbare.. Vill ha ut våran plutt nu, jag vill se vem som gömmer sig där inne..
Stödbältet börjar göra sig använd på jobbet, lite tungt börjar det bli för ryggen speciellt när jag jobbar så vi får se om jag orkar med mina två sista veckor sen då jag ska jobba dag.. Jag börjar känna mig stor och pluffsig, men jag vet inte om jag är så stor förutom magen har fortfarande inte gått upp så himla mycket, 7 kg.. Men det är väl nu det börjar hända lite mer, dem sista månaderna.. Tog av mig min ring idag och satte den runt halsen, börjar sitta lite tajt, inte så farligt men jag vill inte vakna en dag och inte få av mig den så det var väl lika bra att göra det nu..
Imorrn hoppas jag att Anna och Ante plus barn kommer, grilla och mysa lite sen tar vi en liten utflykt till Gränna på lördag.. Men först ska jag jobba andra och sista natten för den här veckan..

Måndag

Nu har det mest negativa hittills i graviditeten börja komma, bristningar.. Inte mycket, ett par streck bara men dem är där och fler blir dem säkert.. Jag har alltid tyckt att det inte är så farligt, det blir ju så när man väntar barn.. Men nu när dem väl är där så är det inte så roligt, så farligt är det väl inte men lite irriterande.. Jaja det är bara att gilla läget, jag får ju ut nåt underbart utav det så det får det vara värt!!
En rygg börjar jag känna att jag har oxå, inte så farligt men börjar bli trött i den när jag jobbar.. Men jag har en sån skön graviditet annars så jag ska inte gnälla..
Det är en skön vecka det här, jobbar bara 2 nätter =) Nästa vecka blir desto tyngre då har jag 5 nätter, men det går det med.. Så den här veckan hoppas jag på fint väder, men gärna inte liika varmt som i helgen.. Hoppas på att jag får åka till Söderköping i helgen oxå och äta glass =)

Nya kameran

Ja då lägger vi den gamla digitalkameran på hyllan och säger hej till nya systemkameran..
Vilken skillnad på bilder det blir, jätteroligt är det..








Pojke eller flicka??

Mamma säger att det är en flicka, mormor lika så.. Jag drömmer oftast att det är en flicka, en natt att det var en pojke, och inatt drömde till och med Daniel att det var en flicka.. Kan det vara så att det är en liten flicka som gömmer sig där inne??
Myterna säger:

Sugen på - pojke (mer salt och surt än sött)
Händer - Flicka (mjuka och lena)
Partners vikt - Pojke (inte gått upp)
Drömmar - Flicka
Hjärtslag - Flicka (158)
Illamående - Pojke (mår inte illa)
Kinesiska månkalendern - Pojke
Ringtestet - Pojke (pendlar)
5-3 till pojke.. Vad tror ni??
Nu kom Daniel hem med nya kameran så nu ska fota lite ;)

RSS 2.0