Förlovning..

Ja då var man förlovad då=)
Jag har pratat ett tag om att jag vill att vi ska förlova oss men Daniel har alltid tyckt att det inte är nåt speciellt, det kvittar väl.. Men så en dag när vi gick förbi en smyckesaffär så slet han in mig och jag fattade noll, då ville han att vi skulle pröva ringstorlekar.. Förlovningen blev inte alls så som jag hade tänkt att jag skulle förlova mig, killen ska ju gå ner på knä och fria.. Men så blev det inte.. När vi kom hem satte jag mig direkt och beställde ringarna (hade redan kollat ut några) så vi skulle få hem dom till alla hjärtans dag.. Det blev inget speciellt med det, vi åt plankstek och sen tog vi på oss ringarna.. Men det var romantiskt ändå, han överraskade ju när han slet in mig i butiken..
Så nu om vi nån gång ska gifta oss så får han fria med en frieriring och sen ska jag ha en vigselring oxå, jag kommer nog aldrig bli gift ;)

Varför sätts allt ihop fast jag hoppar en extra rad??

Aldrig mer ska jag skriva att jag ska bli bättre på att skriva, för det kommer jag nog aldrig bli.. Fast det är nog bättre att låta bli när man inte har nåt att skriva om, som nu tex.. Blir bara massa babbel..
I helgen ska jag jobba, lördag och söndag iaf.. Slöpass 11-16, gött..
Nu ska jag sova.. God natt

RSS 2.0