Fredag..

Nyligen hemkommen från jobbet, blev en ganska kort dag idag.. Skönt på en fredag.. Ikväll ska vi nog umgås lite Fast det gick ju rätt bra amed Sara och Rickard, vad vi ska göra det vet jag inte men nåt blir det väl..
Imorrn kommer mamma, Mats och lillebror och hälsar på, dom ska även hjälpa till att byta lite dörrar och lister.. Blir nog bra.. Var och köpte handtag till dörrarna och ska man ha några skapligt snygga så va dom inte billiga, var väl inte billigt överhuvud taget, men så klart skulle jag fastna för dom dyraste 325 kr styck och vi var tvugna att ha 5 st.. Men det är lika bra att köpa det man verkligen vill ha så man är riktigt nöjd, man gör det ju till sig själv och dom ska ju sitta där ett tag.. När mamma och dom har åkt hem så ska jag nog försöka sova lite, ska jobba natten sen, men vi får väl se hur det går..Det gick ju bar att jobba natt när jag varit vaken sen kl.10..

söndag....

Idag har vi haft besök av Sophie och Hero, mycket trevligt.. Embla tyckte det var jobbigt, Hero är lite för på.. Det är tråkigt att man ska låta det gå så lång tid emellan gångerna man ses.. Men så blir det ju när man bor långt ifrån varann och man har sitt att sköta om.. Det var lättare när man gick i skolan och inte hade massa annat att göra..

Just nu händer det inte så mycket här nere.. Har börjat målat på övervåningen, men kom inte så långt för jag fick massa jobb.. Men i veckan har jag inte så mycket, vad jag vet iaf, så nu kan jag fortsätta så det blir klart nån gång..
Är lite förkyld oxå, väldigt lite och så länge det håller sig på den nivån så är jag nöjd.. Hoppas verkligen inte det blir värre..

Ska väl beställa tapeter i veckan oxå så vi får det gjort nån gång.. Vill verkligen få iordning här, men det tar ju sin tid.. Nu har vi iaf fixat nya dörrar så vi får bort dom där fula bruna, men då måste vi ju oxå byta alla lister på golvet och i taket.. Men det blir bra när det är klart..

Onsdag..

2 födelsedagar har passerat idag, men bara en att fira.. Min lillesyster som fyllde 9 år, synd man inte kunde va där bara..
Sen skulle även Matte ha fyllt 29, tänder ett ljus i stället och hoppas han har det bra..

Har precis tittat på Tusenbröder, alla påhitt, alla lögner och alla svek som hon får leva med det känner jag igen.. Jag tyckte jag hade det bra då, men jag skulle aldrig vilja leva om det livet jag levde då.. Men om jag inte hade gått igenom allt det så hade jag heller inte vart den jag är idag och idag är jag faktiskt stolt över mig själv.. Allt jag har klarat mig igenom, byggt upp igen och tagit mig fram till dit jag är nu.. Jag har Embla och framförallt så har jag Daniel och vi har vårat hus och vi har våran framtid framför oss..
Jag har fått nya vänner och jag har fått tillbaka mina gamla vänner och jag har min familj..

Jag är så otroligt glad över det jag har och jag älskar verkligen mitt liv..

Kaaaaaaaaaaallt!!

Idag när jag klev upp hade vi 16 grader inne, inte så katigt.. Börja elda kanske?? Tog en sväng till gymmet och sen hjälpte jag Sara att flytta lite.. Sen satt vi i deras hus och prata lite, fick lite nya ideér till huset.. Tror jag kanske inte vill ha kvar pianot.. Daniel är överlycklig för det, inte.. Har hört tillräckligt hur dom fick släpa hit det, ska jag säkert få höra massor sen med.. Men vi får se, är inte riktigt bestämt än.. Ideér fick jag iaf;)

Tror jag ska ta en varm dusch så jag tinar upp

Måndag..

Usch, idag är det kallt.. Både inne och ute, 17 grader har vi haft inne så det är väl kanske dax att börja elda lite..

Har vart på gymet idag, kört core och sen lite i gymet.. Tyckte jag var bra av mig fast Sara var sjuk, igen.. Jag börjar bli van att gå ner själv.. På vägen hem fick jag väldigt kallt regn på mig..

Tror ni man blir lite nervös när man vaknar av att någon går runt i huset, när det inte borde vara nån där?? Daniel kommer alltid hem efter 6 på morgonen men i morse kom han visst hem tidigare.. Och jag vaknar och hör nån tassa runt, men förstod ganska fort att det var Daniel..

Har vart och tittat på Sara och Rickards hus oxå, jättefint var det och stort.. Det är väl typ dubbelt så stort som vårat, för dom har källare.. Är inte avundsjuk på dom när dom ska städa.. Men lite avundsjuk är jag för att dom har vitt tegel.. Kanske kan få igenom min vilja nån gång att byta vårat trä mot mexitegel;)

Längtar till fredag, då ska vi åka till Lager 157 och shoppa.. Längtar, längtar..

Nu ska jag göra mig lite te och se på Tusenbröder..

Lite förvirrad

Tur att man är vid medvetande när dom ringer från jobbet.. Hade drömt om att jag försovit mig och när dom ringer tror jag ju förstås att det är därför, men nej hon frågar om jag kan jobba idag mellan 12.30-21.15.. Oohh hjärnan gick på högvarv.. "Men jag ska väl jobba idag, shit vad är det för dag??" Kunde ju inte rikigt fråga henne vad det var för dag.. Börja bläddra i almanackan men det var inte till någon hjälp.. Sen insåg jag att klockan nästan var 9, så hade jag försovit mig så hade dom nog ringt tidigare eftersom jag börjar kl.7.. Och nej, Daniel låg inte i sängen så det var fortfarande fredag och då skulle jag inte jobba.. Men nu ska jag=) Jag trodde ju att det var lördag och att jag skulle jobba 7-17 men det är inte förrns imorrn då;)
I'm back in the game..

Skulle gått ner och träna halv 12 och kört lite aerobic men det får väl vänta då.. Får se om jag kanske tar en långpromenad med Embla i kylan.. Kylan är ganska jobbig nu innan man vant sig.. Men ganska mysigt är det med alla sköna tröjor och ulltofflorna.. Jag blev glad när hösten kom så jag fick använda min nya tröja som jag fick av min kära sambo, älskar den.. Och honom;) Nackdelen är väl att det är kallt så länge.. Sommarn och vintern borde byta plats, så det är vinter 3 månader och sommar 6 månader..


Bästa tröjan.. Med fickor som tumvantar och en stooor mysig luva

What to do now??

Sista säsongen av OC avverkad.. På en dag, nästan iaf.. Har varit själv hemma hela dagen så har passat på och mysa i soffan, heeela dagen.. Har vart ute med Embla oxå då förstås men många timmar har spenderats i soffan.. Ganska tråkigt att det är slut nu, kommer sakna ungdomarna i Orange County;) Får väl hitta nån annan serie att titta på nu, men kommer nog aldrig hitta någon så bra som OC..


Kalla mig OC-nörd om ni vill, jag kan leva med det;)




RSS 2.0