Första träningsdagen..

Japp idag va det första träningsdagen på korpen, kändes skönt.. Gött att komma igång lite igen, speciellt eftersom jag inte har så mycket för mig om dagarna.. Är så jäkla tråkigt att bara gå hemma, vill ha ett jobb nu.. Men det är inte så lätt att bara fixa ett jobb, finns ju inga.. Less blir jag..

Sova??

Borde egentligen sova, men denna data är ett sömnproblem.. Fastna här och gick igenom alla mina bilder, valde 100 st som jag nu ska ladda upp och skicka iväg på framkallning.. 100 bilder gratis, det är inte dumt det.. Får väl se hur det går, förra gången jag skulle göra det blev det nåt fel, jag satt i över en timme och fixa.. Sen när jag skulle skicka iväg det då försvann det.. Hoppas verkligen inte att det strular nu med för nu börjar jag bli trött..
Det är inte bra att inte ha nåt jobb, jag vänder på dygnet direkt och då får jag inte så mycket gjort här hemma om dagarna heller.. Och skulle dom ringa in mig på jobb nån morgon så är jag ju helt slut..
Ska väl göra klart det här och sen gå och sova, värsta är ju att jag måste gå ut med Embla innan oxå..

God natt

Semester..

Har visst inte blivit så mycket skrivande i sommar, medans andra har haft semester så har jag jobbat.. Men nu är mitt schema slut så nu har jag inte så mycket att göra om dagarna.. Eller ja det finns ju massor att göra med huset.. Förutom då att jag har jobbat 8 veckor så har vi haft mycket och trevligt besök, har målat på huset och njutit lite på mina lediga dagar.. Tur jag har Sara som oxå bara är timmis=)
Ska försöka skriva lite nu när jag ändå är ledig..

RSS 2.0