Svårt det här med rubrik..

Ett plagg behöll jag av det som jag beställt, visserligen var det bara 4 plagg.. Men inget satt bra förutom klänningen jag behöll och jag borde få plats med magen där i=) På fredag bär det av till Ullared.. Ska bli kul, tror jag, hoppas jag.. Det är första gången jag åker dit, har aldrig varit där förut så det blir spännande och kanske fattigt efteråt.. Det värsta är ju att gå upp typ kl.4 på morgonen, det vet jag inte riktigt hur jag ska klara, men det får väl gå.. Tänk vad man gör för att åka och shoppa..

=)

Skönt nu har jag fått 6 helger inbokade på jobbet, det känns bra att ha lite framförhållning och veta lite hur man jobbar iaf.. Förhoppningsvis så blir det massa mer jobb oxå..
Tiden går så himla fort, det har redan gått 3 månader på det här året och när jag jobbat mina 6 helger ja då är det dags för semester för alla andra så då går jag på schema, första perioden natt och andra dag.. Skulle egentligen jobbat natt båda perioderna men barnmorskan trodde det skulle bli för jobbigt..
Har beställt lite kläder som kom idag, hoppas det är nåt som passar och som jag kan ha i sommar.. Köpte lite klänningar och tunikor så vi får se, hoppas jag får plats med en mage där i=)
Borde sätta mig och plugga lite men etik är ju så tråkigt, men det ska vara klart snart så det är bäst jag sätter mig en stund..

Ul nr.2

Ja, som sagt så var vi på ultraljud nr 2 idag och det var ännu häftigare än förra gången, nu var den trots allt 6,5 cm =) Nästan dubbelt så stor än förra gången.. Man såg mycket bättre nu och den rörde på sig massor, drack vatten och försökte stoppa in tummen i munnen, riktigt häftigt.. Längtar till nästa gång, fast dit är det ca 7 veckor kvar..
Ska pröva sen om jag kan lägga in en bild, dom var så gryniga och så måste jag ta kort med kameran för att få in dom i datorn och det vet jag inte om det blir nå bra men ska pröva..
Efteråt åkte vi och köpte vagn, hitta en bra kampanj så då får man väl slå till.. En Brio Sing blev det iaf, hoppas vi kommer vara nöjda med den..
Annars händer det inte så mycket här nere, jobbar och pluggar och slöar=)

Fegis..

Ska jag nånsin lära mig att vara ensam på natten?? Daniel har ju faktiskt jobbat natt sen vi träffades och innan det bodde jag ju ensam men det var lättare i lägenhet.. Har egentligen aldrig tyckt om att bo på bottenvåning och det är vanligare med villainbrott än inbrott i lägenheter, borde det ju va iaf.. Det blir definitivt inte bättre av en känslig mops som skäller för minsta lilla, blir ju livrädd när hon sätter igång.. Hade ju vart bättre med en stor hund istället så om det skulle komma in nån så blir dom rädda åtminstonde..
Kommer aldrig glömma när jag bodde i min etta i Nyköping (bottenvåning) och jag vaknar mitt i natten av att någon försöker ta sig in.. Ringer mamma, tror klockan var kvart i 3, helt hysterisk och talar om att nån försöker ta sig in.. Hon skickar upp sin gubbe, tur vi inte bodde så långt från varann, men innan han kommer så ringer det på min mobil från skyddat nummer, det var som en skräckfilm (har nog sett för många).. Men det var polisen, dom trodde att det bara var nåt fyllo som gått till fel lägenhet och som tur var så var det ju bara det.. Men jag gick med ner till mamma och sov iaf för det var väldigt otäckt.. Att vakna av att nån drar och sliter i dörren, det ljudet sitter kvar i huvudet..
Sen sover jag ganska illa nu, vaknar flera gånger och tittar på klockan.. Ganska jobbigt.. Och så har jag kommit in i en period och drömmer mardrömmar och det är inte kul att vakna av en sån och vara helt ensam hemma, men men jag ska väl överleva..
Nu ska jag försöka somna, tror inte det är några problem är rätt så trött.. Imorrn ska jag åka och besikta bilen, det ska nog inte heller vara några problem..
God natt!!

Längtar och längtar

Mamma har köpt lite bebiskläder som vi fick med oss hem och självklart var jag tvungen att ta fram och titta på dom, man längtar ju inte mindre då direkt men det är himla svårt att låta bli.. Jag kan inte förstå att vi ska få en sån liten plutt.. Magen växer och blir större, känns som den blir större och större för varje dag som går.. Längtar till man verkligen ser att man är gravid..

På tisdag ska vi se igen om bebis mår bra och det tror jag att den gör.. Längtar, tror det är lite lättare att slappna av nu när man redan vart en gång och man vet att det verkligen är ett liv där inne.. Förra gången var jag så spänd och lite nervös för man visste ju inte.. Men nu är jag bara förväntansfull..
Bjuder på en magbild v.13

Kanonhelg

Tack alla nära och kära för en toppenhelg, god mat och gott fika.. Alltid lika kul att träffa er, synd bara att vi inte kunde träffa alla.. Tessan fick vi hoppa över denna gång då jag är lite rädd för bajs- och kräkbacillerna, jag klarar mig bra utan dem.. Men det får bli nästa gång.. Hade längtat efter min mormor och morfar men dom var oxå sjuka så dom får jag fortsätta längta efter =(
Det var kul att träffa Bine och Johnny oxå, det var inte igår.. 1 ½ år sen jag träffa Bine och sen kom vi nog fram till att det var snart 3 år sen jag träffa Johnny, synd bara att det blev så kort tid nästa gång får det bli längre stund..
En till jag saknar är min Eva, det går alltid för lång tid mellan gångerna.. Måste ses snart!!!
Är toktrött efter helgen, har inte fått den sömn jag behöver.. Jag måste ju få sova middag på dagarna men det har jag inte haft tid med så 3 dagar utan en middagslur, helt slut..
Nu ska jag se på Wipe out =)

Längtan

Tack för gratulationerna!! Allt känns fortfarande så overkligt, även fast jag sett det lilla pyret.. Jag ska bli mamma..?? Konstigt, men otroligt roligt!! Har längtat efter det här länge, så nu är det äntligen min tur.. Idag går vi in i vecka 12 och det är 2 veckor kvar till vi får gå på ultraljud igen=) Längtar..
Imorrn åker vi uppåt för att hälsa på släkt och vänner, stannar först hos mamma i Nyköping en natt och på fredag åker vi vidare till Södertälje och Nykvarn, ska bli himlans kul..
Helt underbart med detta härliga väder oxå, längtar till snön försvinner och ännu mer till magen kommer fram mer och mer ;) Lite större har den ju blivit men det syns ju inte att jag är gravid, ser bara ut som jag gått upp i vikt.. Men snart ska den väl bli större och man kan se att jag är gravid..

Ul

Igår den 2/3 var jag med om det häftigaste i mitt liv.. Jag, eller ja vi, var på ultraljud och såg våran lilla bebis för första gången.. Och den var verkligen liten, jag trodde att jag var i v.13 men var visst bara i v.11 så den var ju ungefär hälften så liten som vi trodde att den var.. Hjärtat tickade på iaf och den sprattla lite med armar och ben.. Det var en sån häftig känsla.. Det gick inte att se så bra när den var så liten så vi fick en ny tid om 3 veckor igen.. Ska bli spännande och se när den växt lite och kanske rör på sig lite mer..
Visar en bild som kanske inte är så lätt att se, men man ser väl iaf att det är en liten bebis..
Nee kanske inte så lätt se att det är en liten bebis, men man ser en liten plutt iaf och det är min plutt =)

RSS 2.0