Jaha valborg då

Ja jag å Daniel förfestar, här hemma, för oss själva.. Ne men vi dricker lite vin å öl.. Fast han står i duschen nu å ja borde väl oxå göra mig iordning.. Snart ska vi ner till Hörnet, ett mysigt litet ställe.. Där ska vi möta nåra vänner å så ska Jossans och Fridas storebror spela där, blir nog bra..
Idag har jag inte gjort så mycket.. Gick upp å tänkte gå ner till gymet men va för slö, fastna vid datan i stället.. Sen åkte vi till Skänninge en liten bit härifrån, skulle kolla på billiga utemöbler på ÖB men hitta inget vi gilla, dom är ju inte direkt kända för bra kvalitet.. Men vi hitta ett annat ställe med massa möbler, där hitta vi lite grann, visst lite dyrare peng men bättre kvalitet och antagligen längre hållbarhet.. Så vi kom fram till att det är bättre att lägga ut lite extra pengar så slipper vi köpa nya om ett par år..
Kom ner till gymet sen i stället när Sara slutat jobbet så vi körde lite mage å rygg, får se om man är tillräckligt pigg för att ta sig ner imorrn me..

Nehe ska väl ta å platta håret nu då..
Ha en trevlig valborg!!

Kram på er

Är uttråkad

Har tråkigt, vill att tiden ska gå lite fortare så man kan få gå å lägga sig.. Så tråkigt har jag plus att jag är trött, har jobbat idag.. Drömde att jag jobbade natt så varje timme vakna å kolla på klockan å sen ringde klockan 05.45, segt att gå upp då när man inte är så van..
Efter jobbet gjorde jag nåra ärenden, apoteket å biblioteket.. Skulle kolla på bibblan om dom hade en bok som jag behöver när jag börjar läsa samhälle nästa vecka å som tur va så hade dom den, så jag slipper köpa=) Ska bli ssååå kul att läsa samhälle, längtar verkligen INTE.. Men det måste göras så det är väl bara att stå ut i 10 veckor så får vi se om jag kan få bli Uska sen.. Känner inte för att sätta mig vid skolbänken i 1 år men jag känner att nånting måste jag göra med mitt liv, jag kan ju inte gå som timvikarie hela mitt liv..
Oj, blev lite bittert det här.. Men va fan!!

Kram på er

Trött

Klockan 06.05 blir jag väckt av telefonen, det var Erik som ringde från jobbet.. Så jaha det va bara att kliva upp å göra sig i ordning, så är det att vara timmis.. Det är skönare när dom hinner boka en nåra dagar innan, men det är bara att tacka å ta emot.. Så nu sitter jag här å gäspar men jag ska snart börja ladda för gymmet, känner mig inte så motiverad men jag ska ner.. Igår va jag så grym så jag gick ner på förmiddan å körde en timme kondition å sen vid kl.18 gick jag me Daniel ner å körde styrka, tänk va bra det vore om jag kunde fortsätta så dom dagarna jag inte jobbar.. Då skulle jag va stolt och nöjd med mig själv!!
Nu ska jag se om jag kan hitta nåra arbetskläder att beställa..

Kram på er

Hej!!

Jag tänkte att eftersom jag sitter å smyger runt bland alla andra å håller koll på va dom gör så skaffar jag mig en egen blogg.. Ja, vi får väl se hur d går men ja ger d ett försök iaf=)
Just nu bor jag i en trea i Vadstena med min sambo Daniel och så mopsen Embla så kart, men vi har precis köpt ett hus så nu väntar vi bara på nycklarna så vi kan flytta in å d sker om 5 veckor.. Ska bli så otroligt roligt, att få göra i ordning nånting åt sig själv!!
Jaha, fortsättning följer!!

God natt

RSS 2.0