Tisdag..

Idag har vi haft besök av gamla jobbarkompisen Helena och hennes två barn.. Mycket trevligt.. Gick runt och visa stan och åt god lunch.. Sen köpte vi med oss lite fika och gick tillbaka hem till oss och hade det trevligt..
Har även varit och köpt lite penslar så imorrn blir det lite målning och sånt, om det hinns.. Det ska ju skrapas och fixas först.. Några nya tapeter har vi hittat oxå.. Känns så roligt när det händer saker..
Hittade ett såå fint kylskåp oxå, har sett det förut på teven, men nu har jag sett det på riktigt och jag blev inte mindre kär.. Men det var ju lite dyrt och så måste man ju ha en likadan frys, då hamna vi vid nästan 30 000 kr.. Men kom på att man kan köpa kyl med frysbox och sen köpa en billig frys och ställa in i garaget.. Då kom vi ner till halva priset iaf=) Men men vi får väl se..
Nu ska vi snart äta kex, ost och räkor, och jag ska ta mig ett glas vin.. Daniel får inte för han har jour..


Snygg eller vad???!!!

Jobbat

Mm idag har jag jobbat, igen.. Och jobbar hela helgen.. Gör inte så mycket eftersom Daniel inte är hemma ändå..
Idag fick Embla vara med mig sista timmen på jobbet, det var väl roligt.. Mycket nytt och spännande men hon var ganska försiktig.. Pensionärerna tyckte det var kul oxå, så dom tyckte att jag skulle ta med henne igen..
Idag blir det inte så mycket gjort.. Ska slänga i en maskin med tvätt, annars blir det nog mest teven.. Ska ju upp och jobba imorrn bitti igen..


Ensam..

Ja, nu är jag ensam till på lördag.. Daniel åkte för en timme sen till en kompis i Karlstad.. Så nu är det bara jag och Embla.. Men inte kan jag hitta på nåt heller för jag jobbar ju hela helgen.. Ska snart gå och möta Sara, gå hem till henne och glo lite film..
Igår kom Maria, Niklas och Emelie, mycket trevligt måste jag säga!! Nackdelen var väl då att jag tog två cigg:S Brukar vara bättre än så, men inte alltid så lätt när man dricker lite vin och sitter och tjatar.. En present hade dom med sig oxå, söta, ett fågelbad var det.. Jättefint, ska vi bara be Daniels morfar bygga ihop nån ställning som vi kan ställa det på.. Tack för en jättetrevlig dag och natt, blev ju rätt sent=)!!

Fina familjen=)

Trevlig dag

Strax innan 11 kom mormor, morfar, moster + man och kusinen.. Tog en runda i huset och titta, dom tyckte det var fint.. Sen åkte vi ner på stan, trängde ihop oss 6 pers och 2 hundar=).. Sen tog vi en sväng i stan och kika, mormor och morfar har aldrig vart här förut.. Mysigt var det.. Sen gick vi och åt lunch, jättegott me laxwallenbergare, färskpotatis och hummersås.. Vi köpte med oss jordgubbar och grädde och åkte tillbaka hem till oss och fika.. Jättefina inflyttningspresenter fick vi oxå, av mormor och morfar fick vi ett trädgårdstroll i sten och av moster å familj fick vi en fin lyckta.. Tråkigt bara att Daniel inte var hemma..
Nu sitter jag och funderar på om jag ska försöka hitta på nåt eller om jag bara ska vara hemma och ta det lugnt.. Det återstår att se=)

Jag, Jango, Mormor och Embla

Fredag

Kom hem från jobbet för en stund sen, skönt.. Det var fixat både inne och ute.. Daniel hade plockat undan lite här hemma och sen röjt bort 2 träd i trädgården och röjt lite i rabatten oxå.. Och igår böt dom tag på altanen, så nu regnar det inte in.. Det är en bra sambo man har=)
Imorrn får jag besök av min mormor och morfar, moster plus man och min kusin.. Det ska bli jättekul!! Daniel är inte hemma då.. Han åker till Sonisphere med sin bror så jag blir ensam på kvällen då och kanske natten beror på hur trötta dom är när Metallica slutar spela vid 02.. Men men, är glad för hans skull att han fick tag på biljetter..
Ska göra lite nytta nu så det är fint imorrn när dom kommer imorrn..

Kram på er

En halv dag i Linköping

Skönt att vara ledig en dag.. Gick upp skapligt och gjorde oss i ordning för en tripp till Linköping.. Shoppa loss lite, vilket egentligen inte var meningen.. Meningen var att Daniel skulle köpa ny mobil och så skulle vi köpa lite smågrejer på Ikea.. Mobil och smågrejer, för en gång skull inget extra på Ikea, blev det.. Men det blev två t-shirts till Daniel och jag hittade två jeansleggings från Vero Moda och två tröjor och en t-shirt från Gina, så vi blev ett par lappar fattigare..
Tänkte att jag skulle städa lite när vi kom hem men jag kom på att jag bara ville vara ledig idag, inte göra så mycket mer.. Men vi tog en promenad till svärmor och tog en fika och tjata lite, sen gick vi hem och starta grillen.. Nu blir det bara lugnt en timme innan jag ska krypa ner i sängen..

Kram på er

Ett tag sen..

Har jobbat hela helgen.. Men imorrn är jag ledig sen är det bara på't igen.. Annars har det väl inte hänt så mycket.. Imorrn ska vi till Linköping och kika lite, blir säkert en sväng på IKEA oxå.. behöver köpa lite småsaker som vi saknar..
Nee har inte så mycket att skriva faktiskt.. Å inga roliga bilder heller..

Kram på er

Äntligen!!

Äntligen har jag lämnat in alla uppgifter till samhället, nu gäller det bara att allt blir godkänt.. För nu är jag less på det här!!

Grattis!!

Stort grattis till Tessan och Jimmy som äntligen fått träffa sin son!!

Kram på er!!

R.I.P

Världens bästa och mysigaste rottweiler.. Igår var min mormor och morfar tvugna att ta bort deras rottweiler Fazita. Kommer kännas konstigt nästa gång jag åker dit och hon inte är där.. Men det var ju för hennes bästa, hon var nästan 12 år.. Och hon får det bra i hundhimlen..
Är hon inte den finaste!!

Va sägs om dom här korvtårna då??

Så här såg min fot ut igår kväll.. Tror det berodde på att jag satt så länge, hade ingen lust att gå så jag satt  i flera timmar och sen såg jag ut sådär.. Men det blev bättre ganska fort efter att jag rört mig lite..


Idag är det iaf bättre, gör inte lika ont längre men visst gör det ont fortfarande.. I helgen är det sommarknäppen här i Vadstena då är det stånd, karuseller och massa annat skoj på stan.. Kände inte att jag hade nån större lust att halta omkring där nere så jag låna ett par kryckor av svärmor, skönt med lite avlastning.. Men det är jobbigt att gå med sånna oxå men det var skönare.. Hoppas på att foten är bättre till på måndag när jag ska jobba igen.. Men det brukar gå över rätt fort med penicillinen..

Jepp penicillin blev det!!

Kände att jag var tvungen att åka till vc idag efter jobbet.. Och ja, visst fick jag penicillin.. 1 tablett 3 ggr om dagen, antingen 1 timme innan mat eller 2 timmar efter och så ska det vara 8 timmar emellan, måste ju ställa klockan och ta en mitt i natten ju.. Om jag inte går upp kl.7 och det lär ju inte hända när jag är ledig..
Efter jag vart på vc så cykla jag och Sara till stranden där Daniel, hans bror och en kompis redan va och så Embla då.. Sola lite och bada benen sen blev Embla trött och orkade inte simma mer så då gick jag upp med henne.. Sen kom det värsta åskmolnen så då cykla vi ner till stan och hämta min medicin och åt en glass.. Och kom lagom hem till det börja regna.. Känns som det behövs lite åska och regn som rensar luften lite..

Kram på er

Kanske får bli vårdcentralen imorrn iaf

Efter 5 timmars jobb kan jag knappt gå på foten.. Har tagit två panodil nu så jag kan sova.. Får se hur foten ser ut imorrn, jobbar bara 7-12 så det ska jag väl kunna stå ut.. Om jag proppar i mig panodil, iaf om jag har så här ont annars kan jag inte jobba.. Varför ska jag lyckas bli stungen?? Funderar på om jag ska gå till vc iaf så jag kanske kan få ut nån kortisonsalva eller nåt som jag kan smörja på när nåt sånt här händer, kan ju inte hålla på och springa till läkarn varje gång och det verkar ju som jag ska bli stungen minst en gång per år..
Nackdelen är väl att jag säkert får penicillin och då får jag inte vara i solen, men det ska ju tydligen bli dåligt väder nu.. Så får jag penicillin så kan det lika bra vara dåligt väder i 10 dagar=) Men som sagt vi får väl se hur det ser ut imorrn..'
Nu ska jag gå och sova..

God natt på er

Så fin är foten just nu..

Varmt!!

Låg ute och sola men var tvungen att gå in och ta en paus, det är så varmt.. Men man ska inte klaga..
Ska gå ut igen den sista kvarten innan jag ska väcka Daniel.. Sen ska vi på kalas och fira Lollo som fyllde år härom dagen.. Men jag kan bara stanna en timme för sen ska jag jobba, inte så roligt i det fina vädret..


Två bilder på Embla när hon svalkar sig förra sommaren



Tur..

Trodde det skulle bli en sväng till vårdcentralen och en kur penicillin.. Blev stungen av en geting på foten och jag brukar alltid svullna upp massor och få helt galet ont och få gå till läkarn och få medicin.. Men jag klarade mig från det den här gången, den satte sig inte så långt in.. Men ont gjorde det, i hela benet, men min kära Daniel kom till undsättning med frysta bär och då blev det bättre..
Och Embla hon är skendräktig, vilket inte brukar vara så ovanligt efter att hon löpt, men nu har hon till och med mjölk i tuttarna.. Hon brukar annars bara få hängtuttar..
Idag har vi oxå valt tapeter till ett av dom små rummen, vill få upp dom nu för dom är såå fina.. Kommer blir såå bra!! Men det blir nog kanske inte så mycket gjort i sommar tror jag.. I höst kan vi få mer hjälp.. Annars så händer det väl inte så mycket här i huset, är till och med segt att få upp gardinerna.. För det första så är det fruktansvärt tråkigt att stå och stryka gardiner och för det andra så har det ju vart så fint väder nu så då vill jag passa på att vara ute när jag är ledig.. Men det skulle ju bli dåligt väder i helgen och jag är ledig så jag får väl passa på då..
Nee nu ska jag och Embla ta oss en kvällspromenad..

En bild jag tog för nån månad sen


Kram på er

RSS 2.0