Jobb

Sitter och laddar inför jobbet, börjar om en timme.. Jobbar hela helgen och tydligen ska det så klart vara fint väder.. Men imorrn är jag ledig mitt på dagen iaf, kör en delad tur så jag är ledig mellan 12.30-16.30.. Hoppas på att svärmor bjuder på lite lunch då så man slipper sitta inne i lägenheten om det är fint väder..

Nu är det bara 3 dagar kvar till vi får nyckeln och endast 2 veckor kvar till Liseberg=) ska bli sjukt roligt!!

Kram på er

Va hände??

Det var ju otroligt fint väder men vad hände sen?? Himlen bara öppna sig och regnet vräkte ner, fast under den tiden tog vi oss en liten tupplur =) det var skönt..
Idag har vi vart i Linköping igen, Daniel skulle skriva upp för C-kort, and he made it!! Så nu ska han bara köra upp så får han tuta runt med brandbilen sen=)
Medans han var inne och skrev så satt jag ute på en bänk och njöt av solen.. Det var härligt det men efter ett tag blev det för varmt så jag gick därifrån, bänken stod ju mot en vägg..
Efter det åkte vi in till stan en sväng och gick och kika lite.. Hitta lite grejer men det fick räcka med en t-shirt/tunika för jag glömde köpa leggings som jag hade tänkt, hur man nu kan glömma det men jag kom på det när jag kom hem.. Vi åt lunch på Subway, ett ställe där dom har jättegoda smörgåsar.. Så amerikanskt som det bara kan bli typ.. Det var lite annorlunda men gött va det..
Sen blev det full fart hem för Daniel har jour den här veckan så egentligen hade han inte tid att gå på stan..
Och nu ska jag väl ner och handla och sen börja med maten.. Kanske packa lite sen, har fått ihop en kartong till:P



Så här glad är man när man precis har klarat en skrivning=)
Så här glad är man när man precis har klarat en skrivning


Munnen full





Snygg eller vad!! Loooove it




Kram på er

Underbar måndag!!

Åkte med Sara till Motala idag och besikta hennes bil, gick kanon.. Sen åkte vi ner till hamnen och åt lunch och njöt i solen.. Efter det ville vi ha lite efterrätt så vi gick och köpte oss en glass och satte oss och dingla med benen vid kajen och njöt ännu mer i solen och drömde oss bort ; ) Så idag har armar och ansikte fått lite färg..

Idag är det endast 1 vecka kvar till vi får nycklarna till huset, är så spännande och jag längatr mer och mer för varje dag!! Men snart är vi där=)

Kram på er

Söndag..

Daniel har precis åkt till jobbet och ensam blev jag kvar här hemma.. Nee jag har ju Embla=)

Inte fanns det nåt att se på teven ikväll heller.. Fast jag ska snart ta och gå en promenad med Embla, sen måste jag plugga.. Det skulle egentligen vart inlämnat i fredags, men det gör väl inget.. Tycker inte jag iaf, huvudsaken det kommer in den här veckan.. Men jag har bara några frågor till att svara på så det borde inte ta sån tid..
Sen kanske man skulle ta och packa lite.. Kanske dax för det nu, är ju inte ens 2 veckor kvar till flytten nu och bara 1 vecka kvar tills vi får nycklen=) och jag har bara packat 5 kartonger med böcker så jag kanske ska aätta lite fart nu.. Blir nog lite slö för att vi har lägenheten till sista juni och det är ingen som ska flytta in tidigare, vad vi vet än iaf, så den behöver ju inte vara städad om 2 veckor..

Idag har jag vart med Sara och Rikard och kollat på huset mitt emot vårat som är till salu, fast det var ganska litet så jag vet inte om dom ska lägga nåt bud, det får vi se.. Men det vore lite roligt om vi blev grannar.. Annars hoppas jag att det blir några andra bra grannar.. Har hört att många på den gatan är egna företagare eller chefer och så kommer vi.. Ja dom kan ju vara bra iaf.. Vi får hoppas att vi passar in där..

Ja och när vi var på väg dit då hittar jag våran cykel som blev stulen i fredags.. Jag var bäst igen!! Så nu sa jag åt Daniel att han faktiskt måste låsa den, vi har haft tur att få tillbaka den 2 ggr.. Sara tyckte jag skulle gå och köpa en trisslott, kanske skulle gjort det, man vet ju inte om man hade vunnit..

Nehe ut med Embla då och ner i tvättstugan sen..

Kram på er

Min sambo är klantig

och får skylla sig själv!! Cykeln är stulen, igen.. För andra gången!! Man borde lära sig att efter första gången ( jag var så bäst och hitta den, två veckor senare) så låser man den väl.. Men nej, inte Daniel inte..  Kanske har tur och hitta den igen, återstå att se..

Kom hem från Sara för en stund sen.. Vi mös i soffan med cola, pop corn och film.. Börja med Saw V, helt okej.. Sen kolla vi på Björn Gustavssons dvd, vad den nu hette.. Sjukt roligt var det iaf!!

Nu ska jag väl ta och göra mig ordning för bädden..

God natt

Vilken överraskning!!

Helt plötsligt ringde mamma och sa att dom stod utanför.. Va?? Här utanför?? Jag hade pratat med henne ett par timmar innan och då gjorde dom ju sig i ordning för att åka till mormor och morfar, men vilken luring.. Dom åkte 15 mil neråt i stället och överraskade oss.. Det var ju roligt.. Så först tog vi en fika och sen tog vi en promenad i visa Vadstena.. Först skulle vi gå förbi huset och kolla.. Så börja det regna skitkul, men tur som vi hade så var dom vid huset och fixa så vi fick komma in.. Så vi slapp bli blöta och mamma och Mats fick se hur det ser ut invändigt med..
Jättekul var det iaf!!

Igår var vi på bio i världens sämsta biosalong.. Vi åkte till Motala istället för till Linköping, det kommer vi nog inte göra igen.. Inga sköna säten och ingen bra salong över huvudtaget.. Men men, filmen var bra.. Änglar och demoner blev det, klart sevärd film!!

Kram på er!!

Söndag..Fredag nej torsdag

Imorse när jag vakna visste jag inte riktigt vad det var för dag.. Åå är det redan söndag.. Nej det kan det inte va.. Tänkte en stund och gud så skönt att det är fredag men nej på mobilen stod det att det var torsdag.. Gött.. Vimsig är man ibland..

Två dagar har jag fått jobba den här veckan, skönt med något iaf.. Första passen på den här månaden, har en helg till innan månaden är slut..
Igår åkte vi till Linköping och IKEA, roligt är det fast det är inte lika stort som i Sthlm.. Gick iaf och kollade på kök och lite grejer så nu vet vi vad vi vill göra med det oxå.. Ska bli så roligt att göra i ordning som vi själva vill.. Måla och tapetsera, renovera och fixa i trädgården.. Härligt..

Nu verkar det vara fint väder, kan ju hoppas på att det håller i sig hela dagen då..

Kram på er

Söndag..

Jaha så va helgen slut, fast det gör inte mig nåt.. Dagarna får gärna gå fort så vi får flytta snart, längtar nåt så oerhört!!
Både igår och idag har vi åkt runt med svärmor och hennes man, kollat lite utemöbler och så.. Hitta lite grann men vi fick ju utemöblerna av säljaren nu så dom har vi i sommar iaf, få se om vi kanske kan hitta nåt bra i höst på rea istället..
Kollat lite kakel och så som vi vill ha till badrummet sen när vi fixar i ordning det, så nu vet vi precis hur vi vill ha det.. Kommer bli asbra när det är klart..

Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, kolla ESC igår.. Trodde faktiskt Sveriges var bättre än så.. Fast det var väl antingen en flipp eller flopp och tydligen var det en flopp, fast jag tyckte typ hälften av alla låtar var sämre än Sverige.. Favoriterna var Island, Ukraina  och Sverige.. Norges låt tycker jag är bra oxå fast inte "vinnar-bra"..

Vet inte riktigt vad man ska göra nu, sitter väl här vid datan och drönar tills det är dax att gå och lägga sig.. Daniel är på jobbet och det är inte speciellt mycket på teven heller..

Ledsen Maria, blir nog ingen äppelpaj till kräftskivan, det är höst/vinteräpplen så dom har nog inte kommit än då.. Fast jag tror det fanns rabarber oxå, så då kan jag göra en rabarberpaj istället=)

Kram på er

Skönt med helg

Inte för att det spelar mig så stor roll vad det är för dag, antingen så jobbar jag eller så får jag bara vara hemma.. Men det är skönt att ha Daniel hemma och mysigt att få gå och lägga oss tillsammans istället för att han går till jobbet när jag går och lägger mig..
Idag var vi borta i huset, vi skulle träffa mäklaren och säljaren där och "reda ut" en fuktskada som kom fram när det var för sent, vi hade skrivit på papprena och betalat handpenning.. Men men skadan är inte så stor men ändå, det måste fixas.. Men säljaren gav med deras utemöbler och ny gräsklippare, så det får vi väl vara tacksamma för då..
Gick runt och kika på trädgården och det var så mysigt nu när det växt fram lite.. Det fanns ett äppelträd och två päronträd som vi ska behålla, till en början iaf kanske lessnar på att plocka äpplen efter ett tag=) Sen fanns det nåt annat ruttet träd som ryker fortare än kvickt, nee men det ska bort iaf.. Och nästan det bästa av allt är att det finns en syrénbuske.. JAG kommer ha en syrénbuske på MIN tomt!!
Det kändes helt otroligt när vi var där, om nästan två veckor är det huset vårat.. Det riktigt pirrade i magen..
Längtar ännu mer nu efter att vi vart där, men vi har fullt upp här nu med packning och grejer så snart är det 1:a juni och vi får hämta nyckeln.. Lycklig är jag..

Kramar på er

Disco på toan

Det är verkligen nåt seriöst fel på elen i våran lgh.. Det börja med en lampa vi har utanför toan, den slockna så jag bytte lampa som höll i några dagar sen slockna den oxå så bytte jag men den slockna på en gång så den har vi gett upp för länge sen, den har inte vart tänd på flera månader.. Sen slockna det i klädkammaren som vi har i hallen, bytte och den höll faktiskt länge men den slockna igen för några veckor sen.. Sen small det till i hela lampan ovanför matbordet, vet inte riktigt vad som hände och vi har inte brytt oss om att kolla om hela lampan gick sönder el om det bara var glödlamporna som gick där med.. Vi köpte en ny lampa till köket med spottar i och där gick två lampor sönder på bara 2-3 veckor, spottar ska väl ändå hålla eller??
Sen slockna lampan i klädkammaren i sovrummet men den är bytt, får se hur många dagar den håller.. Och så i morse när jag skulle in och borsta tänderna höll lampan på och blinka där inne så jag släckte den och sen gick den inte att tända igen.. Och det är andra gången den slocknar inne på toan.. Vi har bott här i snart 9 månader, hur många lampor ska man behöva byta????
Och så en sak till, om man stoppar in dammsugaren i kontakten i hallen så går proppen..
Antingen så spökar det eller så är det nåt stort fel på elen.. Men vi orkar inte engagera oss i det nu, vi flyttar ju snart så det får nästa hyresgäst fixa med:P

Vart på vikarieträff idag med, inte så jätteintressant men.. Men jag fick iaf veta att lönen gått upp med 4 kr för min del, det är inte så tokigt..
Annars har det väl inte hänt så mycket här..

Kram på er

Snart flytt!!!

Idag är det bara 3 veckor kvar tills vi får nycklarna till vårat hus.. Den 1/6 kl.10.00 är vi husägare på riktigt, det känns helt underbart.. Tänk vad livet kan vända, bara man hittar den rätta..
Inte har vi börjat packa nåt heller, börjar väl bli dax för det eller??
3 veckor går ju fort, vill ju inte stå  och panikpacka sista dagen men jag ska väl börja lite smått den här veckan..

Nepp ner till affären en sväng, sen laga mat..

Kram på er

Helgen...

Ja i helgen va jag ju på en liten utflykt, kunde inte säga mer då för det va en överraskningsfest för Anna.. Den vart lyckad och överraskad blev hon=)
Jag plockade upp Tessan så åkte vi till Goggos och åt pizza, GÖTT.. Sen åkte vi hem till Tessan och gjorde oss i ordning lite för att sen gå hem till Anna och surprisa lite, det va roligt.. Skulle sova hos Tessan så gick me henne hem runt halv 9, å vi ville verkligen hitta på nåt, men nej dålig fantasi hade vi.. Så d blev bara massa tjat, men det är trevligt det me..

På fredagen åkte jag förbi pappa och sa hej, blev inte så långvarigt för dom skulle iväg.. Sen mötte jag upp Maria och Emelie och tog en liten promenad me dom och sen kom Tessan så gick vi hem till henne igen så jag fick slänga i mig lite mat innan jag skulle åka hem..
När jag kom hem tog jag det lite lugnt en stund, fräscha till mig lite och sen gick vi hem till Sara och Rikard.. Där spela vi "Så det kan låta" jätteroligt var det, jag och Sara vann båda gångerna of course!!!

Idag har vi vart hos svärmor och fått lite mat och fika och så har vi spelat kort.. Mitt i spelat så pep Daniel larm så det va bara för honom och rusa iväg.. Vi andra spela en liten stund till sen gick vi ut och satte lite lök och frön i deras land.. Lite trädgårdsövning för min del=) Nej men jag vet inte om vi ska ha nåt land, det finns nån liten fyrkant me jord och grejer men vi får se, den kanske vi tar bort.. Men det är lite mysigt att hålla på och fixa och dona men kanske bara i andras trädgårdar, har man egen så MÅSTE man ju fixa, inte bara hjälpa till lite när man har tid.. Men vi får helt enkel se hur det blir med den saken..

Nej nu har jag inte tid me det här, måste diska och plugga.. Jätteroligt..

Kram på er!!

Utflykt...

Har inte så mycket att skriva förutom att jag ska på en liten utflykt idag, ska bli roligt!!

Och GRATTIS till Anna som fyller 25 år idag!!! HURRA HURRA HURRA!!!!!

Fick inte solen stanna??

När jag vakna i morse va det blött och mulet, sen kom solen fram.. Trodde den skulle få stanna men molnen och regnet kom tillbaka, men nu spricker det upp lite igen.. Får väl se va det blir resten av dagen.. Visserligen behövdes det lite regn men det är inte roligt, tycker det bara borde få regna på nätterna..
Drog till gymet i förmiddags oxå.. Är det roligt att vara på gymet i 2 timmar?? Nee, men det känns förbannat bra efteråt!! Sara är sjuk så jag får träna ensam, tråkigt men det går mycket bättre när man kör ensam..


Idag fyller världens bästa morfar 75 år!! GRATTIS GRATTIS!!!!!
Om jag fick bestämma så skulle han leva 75 år till=)

Morfar på julafton, har lånat min kusins keps.. Snygging:p



Har ju börjat plugga oxå, än så länge är det inte såå tråkigt som jag trodde det skulle vara, men å andra sidan har jag bara pluggat 1 dag så vi får väl se.. Ska försöka vara positiv hela vägen så det går så smidigt som möjligt!!

Ska ta och gå ut med Embla nu, passar på medans solen fortfarande är framme lite..

Kram på er

Härlig helg

Igår va Tessan å Jimmy här, vi tog oss en promenad och visa vårat hus.. Sen gick vi ner till stan och köpte oss en varsin glass som vi tog me oss till hamnen och åt.. Efter det åkte vi och handla lite mat som vi tog med oss till ett badställe, där vi åt, mös i solen och spela lite kub.. Tyvärr så var dom ju tvungna att åka hem ganska tidigt, men det får bli en längre helg nån annan gång.. Jättekul var det iaf!!!
När dom åkt hem gick vi hem till Sara och Rikard, Daniel och Rikard satte sig och spela dataspel som vanligt och jag och Sara drog i gång en skräckis som vanligt=) Vi såg Unborn, den va bra i början, men förstördes i slutet..
Idag åkte vi till Linköping och gick runt lite, hitta en tröja som jag länge letat efter och ett par skor oxå och rea var det på både skor och tröja så 300kr totalt blev det, kom undan billigt där.. Sen gick vi på bio Wolverin blev det då, den var bra.. Jag hade inga förväntningar för jag har inte sett dom andra X-menfilmerna, dom andra var lite smått besvikna men tyckte ändå den var bra..
Nu sitter jag och kollar på Wipeout, blir väl till att krypa ner i soffan och se på never been kissed sen.. Skönt med sånna slöfilmer ibland, får passa på medans Daniel är på jobbet=)

Kram på er

 

Trevlig valborg

Ja valborg va trevlig.. Vi gick ner till hörnet och träffa lite vänner och lyssna på Jossans och Fridas bröder som sjöng och spela, jättebra va dom!!

Ett par snygga bilder:P





Idag kommer Tessan, Jimmy och Alex och hälsar på, ska bli så roligt.. Vet inte riktigt än va vi ska hitta på, men nåt kommer vi väl på att göra.. Vet iaf att vi ska ta en promenad förbi huset så dom får se det..
Idag är det 5 veckor kvar tills vi flyttar men bara 4 till vi får nyckeln, jag längtar såå mycket!!

Nehe ska väl ta och göra i ordning allt till dom kommer..

Kram på er

RSS 2.0