Disco på toan

Det är verkligen nåt seriöst fel på elen i våran lgh.. Det börja med en lampa vi har utanför toan, den slockna så jag bytte lampa som höll i några dagar sen slockna den oxå så bytte jag men den slockna på en gång så den har vi gett upp för länge sen, den har inte vart tänd på flera månader.. Sen slockna det i klädkammaren som vi har i hallen, bytte och den höll faktiskt länge men den slockna igen för några veckor sen.. Sen small det till i hela lampan ovanför matbordet, vet inte riktigt vad som hände och vi har inte brytt oss om att kolla om hela lampan gick sönder el om det bara var glödlamporna som gick där med.. Vi köpte en ny lampa till köket med spottar i och där gick två lampor sönder på bara 2-3 veckor, spottar ska väl ändå hålla eller??
Sen slockna lampan i klädkammaren i sovrummet men den är bytt, får se hur många dagar den håller.. Och så i morse när jag skulle in och borsta tänderna höll lampan på och blinka där inne så jag släckte den och sen gick den inte att tända igen.. Och det är andra gången den slocknar inne på toan.. Vi har bott här i snart 9 månader, hur många lampor ska man behöva byta????
Och så en sak till, om man stoppar in dammsugaren i kontakten i hallen så går proppen..
Antingen så spökar det eller så är det nåt stort fel på elen.. Men vi orkar inte engagera oss i det nu, vi flyttar ju snart så det får nästa hyresgäst fixa med:P

Vart på vikarieträff idag med, inte så jätteintressant men.. Men jag fick iaf veta att lönen gått upp med 4 kr för min del, det är inte så tokigt..
Annars har det väl inte hänt så mycket här..

Kram på er

Kommentarer
Postat av: tessan

det spökar nog hos er.. spöket vill ha mörk o lungt hemma heheh..pussssss

2009-05-13 @ 17:32:09
URL: http://metrobloggen.se/tessan84
Postat av: Maria

Jag tror helt på spöken. Garanterat. Skönt att ni snart ska flytta.

Puss kram

2009-05-14 @ 10:27:27
URL: http://mariasedin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0