Tröööött

Nu är jag trött, har jobbat och sen åkt direkt till lägenheten och städat två dagar i rad men nu är vi klara.. Det är skönt.. Så imorrn ska den besiktas, ska nog gå bra..

En riktig toppenhelg har jag haft, haft vänner på besök.. Grillat, vart i Motala och kikat lite (jätteroligt var det) och så har jag fått mysa en massa=) Jättetrevligt och roligt har jag haft, tack för det!!
Vi köpte en pool som Edvin kunde plaska i men vattnet var visst lite för kallt för honom och så har vi svalkat Embla lite i den men den som använt den mest är nog Daniel (och jag), jätteskönt var det att ligga och sola i den, blev inte så varmt då..


Liiiiite liten, men det är skönt..


Världens sötaste Edvin och världens sötaste Embla

6 månader kvar till julafton!!

Det är vad jag blev påmind om på jobbet idag, roliga arbetskamrater man har.. Det är inget jag vill höra mitt i sommarn, men det fastnade i mitt huvud..
Har jobbat idag som sagt, när jag kom hem skulle Erik och Daniel precis åka och dyka.. Så jag in fort som sjutton och bytte om, tog med handduk och hund och åkte med.. Tänkte sola lite men Embla undra ju vart sin husse tog vägen så hon sprang runt och yra, skällde och gnydde så det blev inte så mycket med det men det var skönt att komma iväg lite.. Daniel och Erik badade när dom kom upp, 14 grader hade dom mätt att det var.. Jag skulle då inte bada frivilligt och som tur var slapp jag ofrivilligt oxå=)..
Imorrn är det jobb igen.. Men Daniel är ledig, då ska han åka och hämta nya högtalare och grejer, för en rolig summa.. Vi ska ju iofs inte göra nåt i sommar så semesterkassan får väl gå till det i stället då..

Kram på er

Sängdax

Intervjun gick bra, tror jag.. Fast det var väl inte riktigt en riktig intervju, hon ville mest träffa mig och se vem jag var .. Pratade lite smått om vad jag har gjort tidigare och så.. Hon hade fått in massor av ansökningar men skulle välja ut ca 10 st så det känns ju bra att vara bland topp 10=)
Men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta det om jag blir erbjuden.. För det första så måste jag gå ner typ 6kr/tim, för det andra blir det inga kvällar och bara var tredje lördag (låter som en dröm, men får inge OB) och för det tredje måste jag åka 6 mil tur och retur på en skitväg. Det var det negativa.. Det positiva då.. Det är ett jobb som jag tror jag skulle trivas toppen med, inga kvällar och helger och jag har chans att få en fast anställning.. Så jag är lite kluven, men å andra sidan så vet jag ju inte vad jag ska göra i höst och chansen är inte stor att jag får nåt där jag är nu.. Men min tanke är att jag kan jobba lite timmar där sen eftersom tjänsten på cafét bara på ca 75%.. Mycket tankar blev det..

Nu ska jag ta och gå ut med Embla en sväng sen ska jag gå och sova eftersom jag ska upp och jobba imorrn kl.7..

God natt!!

Grattis!!

Ett stort grattis till Annso och André till eran Devin!! Hoppas allt gick som det skulle och att ni alla mår bra!!

Kram på er!!

Måndag

Blev inte så mycket mys i gräset idag, när jag kom hem från Motala började jag hålla på i trädgården.. Det är ganska roligt faktiskt.. Sen väckte jag Daniel, åt lite och sen fortsatte vi i trädgården.. Sen åkte vi ner till en kompis pappa som är målare och fick låna hem några tapetkartor, så nu ska här väljas tapeter..

Sökte ett jobb idag, på ett café, efter ett par timmar så ringde hon upp mig och imorrn ska jag dit.. Det gick fort.. Och skulle jag få det så behöver jag inte hålla på att strula med äldreboendet där jag är nu, för det här börjar inte förrns i augusti och jag går min sista dag på schema den 13 augusti.. Nackdelen är att det ligger 3 mil härifrån och det är en trälig väg, inte så rolig att köra på vintern.. Men det skulle vara himla kul, saknar faktiskt mitt jobb på Skepparns och det här är ju ungefär samma sak, smörgåsar, sallader, smörgåstårtor och sånt.. Håll era tummar!!

Kram på er

Ledig

Nu är jag ledig två dagar efter helgens jobb, känns skönt.. Plus att det är fint väder oxå, det är gött det.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, först ska jag iaf till Motala en sväng och lämna papper på arbetsförmedlingen sen slipper jag dom i iaf 2 månader=).. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske lägger mig en stund på gräsmattan och myser sen finns det säkert att göra i trädgården oxå..

Kram på er

Midsommarafton

Glad Midsommar allihopa!!

Och ni som inte jobbar ikväll som jag, Ta't lugnt;)

Kram på er

Sooool

Och det är klart att jag får jobb.. Tog med mig en filt, bok och block och la mig i mitt gräs och plugga.. Hade lite mer än en timme som jag kunde ligga innan jag skulle på lyftteknik på jobbet.. Sen skulle jag åka hem igen och fortsätta njuta av solen.. Men icke, när jag ligger där och myser så ringer telefon och hoppsan jag fick inte åka hem och njuta igen.. Nej jag fick ett kvällspass med start direkt efter lyfttekniken.. Visst är det kul att jobba och få in lite extrapengar också, men just idag.. Ledig imorrn och sen på självaste midsommarafton startar jag mitt sommarschema.. Men det känns helt okej faktiskt..
Kanske ska sova hos Sara på midsommar så grabbarna kan va här och grilla (i regnet).. Sara fick oxå äran att jobba midsommarhelgen och som tur är så jobbar vi samma tider, kväll afton och dag på midsommardagen så här blir det inte mycket till firade.. Men vad gör det då.. Kanske hinner åka med till Daniels mormor och morfar på dagen eftersom jag inte börjar förrns 16.15, så kanske jag kan få lite midsommar iaf..

Det som låg och drog i kroppen har nog slagit ut nu, men det verkar bara vara en liten förkylning.. Peppar, peppar..

Kram på er

Måndag

Idag har jag mått lite sådär, är nåt som ligger och drar i kroppen.. Hoppas det bryter ut eller försvinner så jag inte är sjuk i helgen när jag ska jobba..

Den här varelsen smög runt i trädgården alldeles nyss, men den sprang och gömde sig bland blommorna när jag kom ut och tog kort.. Tror den bor under våran altan..

Lördag och söndag

Igår kom lillebror och hans flickvän Johanna hit.. Mycket trevligt.. vi sparka lite fotboll (eller dom gjorde), vi grilla, spela kort och  lite Buzz.. Sen satte vi på en film men jag somna efter typ 10 min..

När dom åkt hem idag så börja vi rensa lite i rabatten.. Sen kom svärmor och hennes man och hjälpte till lite, det är inte så lätt och veta vad som ska tas bort i rabatten och vad som ska vara kvar=) Vi fika och spela lite kort som vanligt, sen fixa vi lite till i trädgården.. Och sen slog vi igång grillen, flintastek fick det bli..

Embla trivs så bra med trädgården, går runt och lufsar och ligger och solar..

Glömde ju tala om att Daniel klara C-kortet oxå, han är bra han.. Första skrivningen och första uppkörningen.. Så nu får han gasa runt med brandbilen..


Bror och Johanna


Min snygging;)


Ser bra ut va:P


Vaktar briketterna

I'm back...

Nu har vi fått vårt internet igen.. Flytten gick snabbt och smidigt, det var bra killar som kom och hjälpte oss.. Vi har väl kommit iordning med det mesta, det viktigaste iaf.. Ska bara packas upp lite och gardiner ska upp oxå.. Lägenheten är nästan tom, hänger lite tvätt i tvättstugan som måste hämtas.. Och sen är det  bara det roliga kvar.. Städa.. Funderar på om vi ska ta in en städfirma för inte är det roligt att flyttstäda inte, men å andra sidan så är hyresvärden inte så jättenoga så vi borde städa själva och spara dom pengarna..
Men iaf, jag trivs toppen i vårt hus.. Synd bara att det inte vart så bra väder så man kan ha nyttjat trädgården bara, men lite har vi suttit på inglasade altanen, där satt vi härom morgonen och åt frukost.. Men det hinns väl..

Igår var jag på ett blött Liseberg, det regna heeela dagen förutom den sista timmen.. Det var kul, men det märks att man börjar bli äldre.. Mycket räddare och mer nervös och alla ungar som står och gapar och skriker i köerna är bara jobbiga.. Och det är inte alls lika kul, har man åkt en karusell en gång så är det inte så roligt att åka den igen.. Förutom Balder, den va riktigt kul.. En gång fick Sara åka själv, jag bangade på jättegungorna, Uppswinget.. Det var inget för mig.. Och spökhotellet var man väl bara rädd för när man var liten, eller??  Nej, både jag och Sara var som små barn där inne.. Och inte är det som på Grönan där man får gå som man vill nej här ska man gå i ett led och hålla i varandras axlar.. Dumma Sara satte mig sist, så jag gick ju som klistrad mot henne, jag höll inte i axlarna jag höll om hela henne och grävde in ansiktet i ryggen och hoppades på att det var slut snart=)

Idag kommer lillebror och hans flickvän, kanske ska vi möta dom i Linköping först.. Så det är nog bäst att jag gör mig iordning..

Kram på er

Fullt upp

Idag har det vart fullt upp.. Handlat lite, packat, hämtat släpan och förberätt allt tills imorrn.. Imorrn blir det väl ännu mer att göra, då går sista stora lasset till huset.. Sista natten i lägenhet.. Känns skumt att man har ett eget hus, har nog egentligen inte förstått att det är en ganska så stor grej.. Men det känns bra iaf..
Vi kommer vara utan internet i en vecka tror jag det blev, fast vi var ute i god tid och sa till att det skulle flyttas, men men..
Så det blir en liten blogg-paus nu..

Ha det gött så länge!!

Kram på er

Gryyyym!!

Mätt är jag efter allt jag ätit och druckit.. Till bion blev det såklart massa pop corn + en rulle choklad + en stoor cola, fick nästan i mig hela=) Efter ville grabbarna till Max och jag trodde att magen behövde lite mat, vilken den säkert gjorde men jag hade nog klarat mig lika bra utan oxå.. Så nu sitter jag här och jäser..
Filmen var riktigt bra, hade inte så höga förväntningar (som vanligt) men den var bättre än jag trodde att den skulle vara.. Många filmer Daniel tagit med mig på som fått mig riktigt positivt överraskad.. Filmer som jag aldrig trodde jag skulle tycka om.. Men det är kul..

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag går och lägger mig

Kram på er

Shoppat

Idag har vi shoppat loss lite.. Först åkte vi till Norrköping så Daniel fick köra lite lastbil.. Var lagom kul och sitta och vänta i 80 minuter, det gick fruktansvärt sakta.. Men till slut var han klar iaf.. Då gick resan tillbaka mot Linköping, där första stoppet blev Biltema.. Där köpte jag mig en cykel, behöver verkligen det nu när vi bor i huset för miljöns skull=) Efter det blev det lite kinamat, aldrig fel.. Och sen bara raka spåret in till IKEA, det var ju family-rea=) Handla lite smått och gott för ca 1200kr, drog familykortet och landa på 800 nåt, så vi är nöjda..

Imorrn kommer Daniels lillebror.. Då blir det en resa till Linköping igen men då blir det bio, Terminator Salvation blir det den här gången.. Känns som vi vart på bio rätt ofta nu, men det är kul..

Nu sängen

Kram på er

Så var man husägare!!

Såå underbart, har varit i huset i princip hela dagen!! Inte så jobbigt faktiskt!!
I morse ringde världens bästa Eva och ville komma ner och hälsa på och självklart fick hon göra det!! Var så roligt att träffa både henne och lilla Edvin, är ju inte allt för ofta vi ses nu för tiden.. Så vi slog på stort och tog premiär grillning i våran tomt och för året.. Heeelt underbart!! Och fina salladsbestick, som jag fick välja själv=), fick vi i inflyttningspresent oxå.. Tack så jättemycket vännen!!
Nu har Daniel åkt till jobbet och jag sitter i lägenheten, som känns sådär faktiskt när jag har ett hus.. Men jag får vänta tills på lördag då flyttlasset går.. Jag hoppas att vädernissarna har fel och att det här härliga vädret kommer hålla i sig, då kan jag åka upp till huset och lägga mig och sola=) Lär väl vara där och fixa och dona iaf.. 


Min älskling på våran inglasade altan



Min andra älskling

Ca 2 timmar kvar

Nu är jag utvilad efter en hel helgs jobb.. Bästa med helgen var att jag blev påmind om att det var pingst, alltså STORHELG!!! Asgött!!

Nu har vi nyligen klivit upp och ska göra oss i ordning för att gå till banken.. Om ca 2 timmar har vi vårt hus, det pirrar lite i magen men det känns hur bra som helst..

Nu har jag inte tid med det här..

Kram på er

RSS 2.0