En dag på stan

Mötte upp Sara på förmiddagen, cyklade till stan och åt en varsin god mjukglass med polkaströssel och satte oss i solen och njöt.. Sen cyklade vi ner till vattnet och la oss och sola en stund men ingen av oss hade ro i kroppen att ligga stilla, satte oss på bryggan och dinglade lite med fötterna i vattnet.. Usch va kallt det var, jag förstår inte att folk badar, speciellt inte i Vättern för där är det alltid kallt.. Sen klädde vi på oss och cyklade tillbaka till stan och satte oss på en uteservering och åt lunch, där satt vi och mös en stund och titta lite på folk som gick förbi.. Sen tog vi en sväng på stan, den stora stan som vi har ;) men det var mysigt..
Lovade ju bilder på magen oxå efter midsommar, men det har inte blivit så mycket bilder.. Daniel är väldigt dålig på det, men nu har vi beställt en ny kamera så då kanske han tycker att det är lite roligare att fota ;) Jag kan bjuda på en bild som inte är så jättebra men får väl duga så länge..
Hur söta är inte dom här kläderna från Lasse Åberg collection!! Tycker dom är hur söta som helst men vet inte om jag tycket det är värt att lägga 200 kr på en body, men den bästa ska ju ha det bästa ;)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tjockis:-) Klart hon ska en fin body. Puss

2010-07-01 @ 09:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0